Duhovnost

FRA MARINKO KLAIĆ

Uskoro počinju nove e-duhovne vježbe uoči svetkovine Duhova. Prijavi se! Duhovne vježbe počinju 24. svibnja, s uvodnim pismom u subotu 23. svibnja, i traju do Duhova…

Foto: eduhovnevjezbe

 

Pred nama je svetkovina Duhova, dan rađanja Crkve, dan u kojem je konačno ustuknuo strah Velikog petka. Uskrsnuće za Isusove učenike nije bilo nimalo jednostavno iskustvo. Do dana Pedesetnice ispreplitali su se radost i strah, nevjerica i ushićenje, neznanje i spoznaja, ali tek po silasku Duha Svetoga dolazi jasnoća i neustrašivost svjedoka Isusove poruke. Tek tada malo preplašeno stado iza zatvorenih vrata postaje povezano Kristovo tijelo.

Pripremite se za tu svetkovinu kroz e-duhovne vježbe, koje je pripremio fra Marinko Klaić.

Duhovne vježbe počinju 24. svibnja, s uvodnim pismom u subotu 23. svibnja, i traju do svetkovine Duhova.

Uključi se! Instaliraj aplikaciju i na njoj pronađi duhovske duhovne vježbe i prijavi se na njih. Aplikaciju za iOS možeš preuzeti ovdje, a za Android ovdje. Ako ne koristiš pametni telefon, onda možeš ispuniti obrazac koji se nalazi ovdje i poslati svoju prijavu kako bi dobio razmatranja na e-mail adresu.

 

„Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!“ (Rim 5,5)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh