Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

USKORO Nove knjige u izdanju Biblioteke Figulus! Evo koje smo vam novitete pripremili…

USKORO Nove knjige u izdanju Biblioteke Figulus!

„Gospa od Šutnje“, „Ak’ odrastem bit ću katolik“ i „Pro-laj(f)kam!!“ tri su nove knjige koje izlaze uskoro u izdanju Biblioteke Figulus!


„Gospa od šutnje“ svojevrstan je molitvenik posvećen ovoj jedinstvenoj pobožnosti. Autor djela talijanski je svećenik fra Emiliano Antenucci, duhovni sin Padra Pija! Predgovor hrvatskom izdanju napisao je p. Marko Glogović.

„Koliko bismo više bili zdravi, mudri, spokojni i zadovoljni, da smo u nekim kriznim situacijama znali šutjeti? Ali još nije kasno! U ovoj se knjižici tomu učimo, polako i uz primjer i pomoć Majke.“ (Iz predgovora)

„Ak’ odrastem, bit ću katolik“ nova je knjiga p. Marka Glogovića! Pater u knjizi poziva na obraćenje, na promjenu srca! Možemo ići na Misu, ispovijed, činiti dobra djela… a da istovremeno u nutrini gajimo mržnju, nepraštanje, zamjeranje… Ako želimo baštiniti blagoslov, trebamo se suočiti sa stvarnim stanjem svoga srca i riješiti se tereta koji nosimo!

„Pro-laj(f)kam!!“ još je jedna knjiga p. Marka Glogovića! U knjizi, između ostaloga, možete pročitati pismo jednoj trudnici u dvojbi, pismo majci koja nosi dijete s Downovim sindromom, pismo onima koji mole pred bolnicama, neke praktične upute supružnicima željnim djece… Svi prihodi od prodaje knjige „Prolaj(f)kam!!“, našeg suradnika i utemeljitelja ovog apostolata – p. Marka Glogovića, bit će donirani „Kući života sv. Josipa“ u Kaštel Novom.

 

Više na www.figulus.hr.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh