Roditelji i djeca

IZ KNJIGE „SVEKRVE I SNAHE“

Unutarnje borbe koje proživljava gotovo svaka majka kada joj se sin oženi

Unutarnje borbe koje proživljava gotovo svaka majka kada joj se sin oženi

Foto: Shutterstock

 

Prema Božjoj Riječi, ženidbom njegova supruga postaje najvažnija ženska osoba u njegovu životu. U poslanici Efežanima 5, 31 navode se riječi iz Knjige Postanka: Stoga će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu; dvoje njih bit će jedno tijelo.

Potpuno razumijem kako ponekad njegovoj majci to može biti predmet unutarnje borbe. I sama veoma volim svoga sina, ali znam da ga upravo u toj velikoj ljubavi trebam otpustiti od sebe. Brigu koju je majka dotada vodila o svomu sinu, ona sada treba potpuno prepustiti njegovoj supruzi. Kada smo poslušni Božjoj riječi, otvaramo vrata blagoslovima koji obogaćuju naš život. Svojom suzdržanošću i povlačenjem korak unatrag, majka sinu i njegovoj ženi najviše pomaže stvoriti teren za razvijanje zdrava odnosa.

Iz knjige „Svekrve i snahe“ autorice Annie Chapman. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh