Osobni razvoj

BRAT IVAN RALJUŠIĆ

Umjesto prigovorom, ovo jutro kreni s riječima blagoslova nad svojim životom Uvijek će biti nekakav razlog za nezadovoljstvo i prigovaranje. Uvijek možeš naći nekakvu ranu u koju ćeš gledati i zapomagati. Unatoč svemu tome, ti se opredijeli za blagoslov koji ti Otac i danas želi udijeliti

Foto: Pixabay


 

I ovo jutro Otac ti govori kako se raduje tvome buđenju i tvojim prvim koracima u današnjem danu. Već sam samome početku ovoga dana možeš gunđati i prigovarati protiv svoga života.

Ti se opredijeli za dobre i snažne riječi blagoslova koje ćeš izgovarati nad svojim životom

Uvijek će biti nekakav razlog za nezadovoljstvo i prigovaranje. Uvijek možeš naći nekakvu ranu u koju ćeš gledati i zapomagati. Unatoč svemu tome, ti se opredijeli za blagoslov koji ti Otac i danas želi udijeliti. Ti se opredijeli za dobre i snažne riječi blagoslova koje ćeš izgovarati nad svojim životom.

Ja vjerujem kako sam i ja dar ovome svijetu

Ja vjerujem u providnost koja se brine za mene. Ja vjerujem da je zdravlje iznad svake bolesti. Ja vjerujem u toplo lice moga Oca kojim dotiče moje lice. Ja vjerujem u ljepotu uskrsnog jutra, a ne u tamu groba. Ja vjerujem da si živ i da mi pružaš svoju ruku. Ja vjerujem da me želiš voditi u današnjem danu. Ja vjerujem da se želiš proslaviti kroz svaku sekundu moje patnje. Ja vjerujem u silu i snagu Duha Svetoga koja me neprestano podiže iz svakog očaja i besmisla. Ja vjerujem u svjetlo, ne u tamu. Ja vjerujem kako sam i ja dar ovome svijetu.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh