Najave

ZAKLADA BISKUP JOSIP LANG ORGANIZIRA

Umjesto donatorske večere, akcija „Božićnica za siromahe“. Uključi se, pomozi, jer razveseliti siromaha isto je kao i razveseliti samog Isusa! Prijedlog Zaklade je da vrijednost Božićnice počne od 200 kuna pa dalje. Naravno da prihvaćaju bilo koji iznos koji će razveseliti štićenike

Foto: Pixabay


 

Zaklada biskup Josip Lang, umjesto donatorske večere, ove godine pokreće akciju pod imenom „Božićnica za siromahe“. Prikupljena financijska sredstva Zaklada će podijeliti siromasima za koje se brine u Langovu domu u Maloj Gorici kao i ostalima kojima pomažu diljem domovine.

Prijedlog Zaklade je da vrijednost Božićnice počne od 200 kuna pa dalje. Naravno da prihvaćaju bilo koji iznos koji će razveseliti štićenike.

Prijašnjih godina neke firme i pojedinci uzimali su za Donatorsku večeru po čitav stol od deset mjesta, pa se nadaju da će takvih biti i u ovoj akciji. Zbog svima poznatih razloga, rashodi Zaklade su ove godine puno veći od prihoda, pa se nadaju ovom akcijom popraviti ovo nezavidno stanje.

„Naši štićenici u Maloj Gorici svaki dan mole krunicu za sve naše dobročinitelje. Čvrsto vjerujemo da i naš dragi pater Cvek iz Neba prati ovu našu akciju i zagovara kod Boga sve naše dobročinitelje.“

Za sve informacije obratite se na: tel. 01-4803-043; mob. 091-2233202; E-mail: [email protected] Web: www.zbjl.hr

Uplatu Vaše božićnice možete učiniti u novom uredu Zaklade koji se nalazi u Palmotićevoj ulici 32A ili preko računa Zaklade:

Zaklada biskup Josip Lang, Palmotićeva 33, 10000 Zagreb:
IBAN: HR43 23400091110097040; SWIFT: PBZGHR2X.
Poziv na broj: 1680218

Pomoći se može i preko donatorskog broja Zaklade: 060-9012 (6.25 kn).

Organizator pater Mijo Nikić, predsjednik Zaklade zahvalio je svima unaprijed, u ime potrebitih. „Bog vas blagoslovio i nagradio.“

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh