Aktualnosti

NAGRADNA IGRA

Uključite se u nagradnu igru i osvojite knjigu „Od Duha do uha – napravi korak prema radosti svoje duše“ p. Augustyna Pelanowskog! Darujemo vam novu knjigu poznatog poljskog pavlina!

Uključite se u nagradnu igru i osvojite knjigu „Od Duha do uha – napravi korak prema radosti svoje duše“ p. Augustyna Pelanowskog!

„Od Duha do uha – napravi korak prema radosti svoje duše“ nova je knjiga poljskoga pavlina p. Augustyna Pelanowskog, koja je na hrvatskom jeziku objavljena u izdanju biblioteke Figulus.

Kako do nagrade

Darujemo vam tri knjige „Od Duha do uha – napravi korak prema radosti svoje duše“! Nagradna igra traje od srijede do nedjelje (14. listopada) a sve što trebate učiniti je:

  1. Kliknuti ʽlikeʼ na FB stranicu Biblioteka Figulus (https://web.facebook.com/figulus.hr/).
  2. U komentaru označiti tri ili više prijatelja kako bi i oni mogli zaigrati.
  3. Podijeliti ovu objavu javno (public).

 

O knjizi

Sve se promijenilo na pentekost, u dan silaska Duha Svetoga. Sve se i danas mijenja, kada dopustimo da Duh Sveti preuzme kontrolu nad našim životom. Što nam On poručuje u ova vremena, za ove prilike? Kako Ga čuti i razumjeti, što učiniti da Duh Sveti trajno djeluje u nama i da Njegova vatra ne bude ugašena krizama, trpljenjem, grijehom i slabostima, svijetom i ispraznošću? Ova nam knjiga sve ovo i mnogo više odlično objašnjava. Preporučam ju svim srcem! Čuti glas Gospodina i Životvorca – sudbonosno je i spasonosno za nas, danas.

p. Marko Glogović, OSPPE

Nemoj bježati u tu noć, ne skrivaj se u svojoj tami. Stani na trenutak i osjeti da je Božje srce blizu tvojeg obraza. Dovoljan je samo jedan pokret glave da osjetiš kako ono tuče – i da tuče iz ljubavi prema tebi. Neka se tako dogodi svakomu od nas. Amen.

Autor

 

Napomena: Kako biste ušli među potencijalne dobitnike, trebate ispuniti sve uvjete.

Sretne dobitnike izvlačimo random sustavom putem aplikacije Woobox, i objavljujemo ih na našoj stranici na Facebooku.

Sretno! 😊

Najčitanije

Na vrh