Aktualnosti

#MOJNAJSVEĆENIK

Uključi se u novu kampanju Laudato TV-a: Pošalji selfie s najdražim svećenikom i osvoji nagradu Fotografija s najviše lajkova bit će nagrađena darovnim paketom Laudata, a svećeniku objavljena najdraža molitva ili propovijed. Cilj je kampanje pokazati koliko nam svećenici znače

Uključite se u novu kampanju Laudato TV-a: Pošalji selfie s najdražim svećenikom i osvoji nagradu!

Foto: Laudato TV

 

Laudato televizija započela je kampanju #mojnajsvecenik na društvenim mrežama kojom želi pokazati koliko u Hrvatskoj cijenimo i volimo svoje svećenike. Pod krilaticom „Oni su tu za nas i zato ih volimo“, Laudato TV pozvao je svoje gledatelje i pratitelje na društvenim mrežama da snime selfie sa svojim omiljenim svećenikom i objave ga na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) uz hashtagove #mojnajsvecenik i #laudatotv.

Fotografija s najviše lajkova bit će nagrađena darovnim paketom Laudata, a svećeniku objavljena najdraža molitva ili propovijed. Cilj je kampanje pokazati koliko nam svećenici znače.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh