Najave

ZA MLADE

Udruga Magis organizira posebnu pripremu za Božić u parku prirode Medvednica Prijave su otvorene do 8.prosinca

Foto: SKAC

 

Advent počinje, a s time i pripreme za doček našeg Boga koji se poradi nas učinio malenim djetetom, malenim Božićem. Udruga Magis organizira posebnu pripremu za Božić od 16. do18. prosinca u parku prirode Medvednica za mlade od 18 do 30 godina.

„Izložit ćemo se fizičkom naporu, hladnoći i hodanju, u nadi da ćemo dobiti milost iskusiti barem ponešto od nutarnjih doživljaja koje su imali Josip i Marija na svome putu od Nazareta do Betlehema, do mjesta gdje se Božić rodio. Budući da On dolazi u skromnosti, ovo planinarenje je osmišljeno baš tako da svakom od nas dođe na stvaran, konkretan i skroman način trodnevnog suživota u krilu Gospe Sljemenske Kraljice Hrvata”, poručuju iz Udruge.

Program

Petak (16.12.) – okupljanje u župnoj kući na Sljemenu, misa, klanjanje i priprema Subota (17.12.) – zornica, planinarenje i večernji program Nedjelja (18.12.) – planinarenje, Sveta Misa, dolazak u Zagreb u večernjim satima

Oprema

Vreća za spavanje
Papuče
Gojzerice ili tenisice prilagođene za trekking
Rezervna odjeća prilagođena vremenskim uvjetima
Kabanica
Higijenske potrepštine
Osobni dokumenti
Planinarski štapovi (preporučeno)
Naglavna lampa (preporučeno)

Napomena! Zbog kvalitete programa broj sudionika je ograničen (max 12 sudionika)

Sudjelovanje na planinarenju uključuje duhovnu pripremu koja započinje sedam dana prije početka programa. Svakodnevno ćete primati kratke tekstove koji će vas uvoditi u temu našeg pohoda.

Prijava

Kotizacija iznosi 300kn, a pokriva smještaj i sve obroke. Prijaviti se možete putem ovog google obrasca. Za sva dodatna pitanja možete se javiti na mail [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh