Duhovnost

ONEČIŠĆENJE MJESTA

Ubrzo nakon useljenja počeli su se neprestano svađati. Tada su otkrili nešto iznenađujuće

Foto: Shutterstock


 

Bračni par koji je dugo vremena bio u sretnom braku obratio mi se za molitvu. Prošli su već mnoge nesuglasice; sve su ih uspjeli nadvladati. No, sada su se odjednom počeli neprestano svađati i nisu se uspijevali razumjeti i izmiriti u Kristu. Raspitujući se za njihovu osobnu povijest, utvrdio sam da oboje potječu iz obitelji pune ljubavi te su u načelu i sami duhovno zdrave osobe. Nadalje, sadržaj, žestina i učestalost svađa nikako nisu održavali njihov karakter niti uvriježene reakcije.

Kad sam ih upitao za povijest kuće, otkrili su mi nešto iznenađujuće što su doznali: brakovi čak pet bračnih parova koji su ondje živjeli, okončani su žučljivim razvodom!

Tada me Duh Sveti potaknuo da ih upitam za mjesto stanovanja. Ispostavilo se da su kuću u kojoj sada žive kupili te se u nju preselili tek nedavno. Kad sam ih upitao za povijest kuće, otkrili su mi nešto iznenađujuće što su doznali: brakovi čak pet bračnih parova koji su ondje živjeli, okončani su žučljivim razvodom! Shvatio sam, dakle, da se talog nalazi u samoj zgradi, zacijelo pojačan zlodusima koji su ondje bili poslani upravo u tu svrhu te su se njome tako i koristili!

Zamolili smo Gospodina da prođe kroz povijest te kuće i pročisti je od svih onečišćenja i taloga zla

Zamolili smo Gospodina, koji nije ograničen našim vremenskim granicama, da prođe kroz povijest te kuće i pročisti je od svih onečišćenja i taloga zla. Molili smo za izganjanje svih zloduha koji ondje prebivaju i za očišćenje od svih taloga gorčine i nesloge.

Znali smo da bi se – ako se ne pomolimo za povijest kuće – mogli vratiti još gori zlodusi, upravo kao što se vraćaju u neotkupljene strukture karaktera osobe.

Taj je bračni par nakon toga nastavio živjeti sretno i spokojno u svome domu.

Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje - Recenzija knjige

 

 

Iz knjige „Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje” autorâ Johna i Marka Sandforda. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

POPUST U WEB-SHOPU! Do 31. siječnja 2020. knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni od 96 umjesto 120 kuna!
Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn (više na www.figulus.hr).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: