Duhovna glazba

NOVA PJESMA O SNAZI MOLITVE ZA OZDRAVLJENJE

U TVOJE SVETO IME Božja pobjeda ima novi video spot! Preporučamo: poslušajte i pogledajte – moćno! 🙌

Foto: Screenshot

 

Evanđelja ukratko predstavljaju Isusovo djelovanje kroz poučavanje i ozdravljanje: „Isus je obilazio po svoj Galileji učeći u tamošnjim sinagogama, propovijedajući Radosnu vijest o Kraljevstvu te ozdravljajući svaku vrstu bolesti i nemoći u narodu.“ (Mt 4,23)

Ozdravljenje je u Crkvi prisutno i danas, po djelovanju Duha Svetoga. O tome svjedoči i ova pjesma

Povjeravajući apostolima nastavak svoga spasenjskog poslanja, Isus potvrđuje bitnu povezanost ozdravljenja i naviještanja evanđelja.

„Boluje li tko među vama? Neka dozove starješine Crkve! Oni neka mole nad njim mažući ga uljem u ime Gospodnje, pa će molitva vjere spasiti nemoćnika! Gospodin će ga podići i, ako je sagriješio, oprostit će mu se.” (Jak 5,14-15)

Kadrovi spota sadrže prikaz članova molitvene zajednice Božja pobjeda i njihova duhovnika don Damira Stojića u molitvi za ozdravljenje

Ozdravljenje je u Crkvi prisutno i danas, po djelovanju Duha Svetoga. O tome svjedoči i nova pjesma slavljeničke službe molitvene zajednice Božja pobjeda „U Tvoje sveto Ime“. Pjesma je nastala po nadahnuću autorice Romane nakon što je slušala o povijesti molitve za ozdravljenje u Crkvi. Kadrovi spota sadrže prikaz članova molitvene zajednice Božja pobjeda i njihova duhovnika don Damira Stojića u molitvi za ozdravljenje. Pjesma je poticaj cijeloj Crkvi da obnovi vjeru u Božju svemoć i sinovski se utekne Bogu vapeći za ovu milost.

Moli da te liječi,

moli da te liječi! 👼

Isus, Sveto Ime! 💕

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh