Osobni razvoj

ODABRANA

U tebi se nalazi nadnaravno iznenađenje – dar koji čeka da ga se odmota Progutale su ga dnevne obveze i zagušila razočaranja...

U tebi se nalazi nadnaravno iznenađenje – dar koji čeka da ga se odmota

Foto: Pixabay

 

Dao sam ti dar vječnog života, ali time ne prestaje moje davanje. U tebi se nalazi nadnaravno iznenađenje – dar koji čeka da ga se odmota… I to moraš ti sama učiniti!
Da, ondje je. Zakriven je snovima koje treba slijediti. Progutale su ga dnevne obveze i zagušila razočaranja.

Blagoslovio sam te da budeš blagoslov drugima. Kada pronađeš svoj dar, uzet ću ga i umnožiti kako ne možeš ni zamisliti

Pomozi mi očistiti naslage i pronaći svoj dar. Naći ćeš ga na mjestu koje ti donosi najveću radost, na mjestu na kojem tvoja duša čezne biti, u poslu koji tvoje ruke vole raditi.
Ali taj dar koji sam ti dao nije samo za tebe. Blagoslovio sam te da budeš blagoslov drugima. Kada pronađeš svoj dar, uzet ću ga i umnožiti kako ne možeš ni zamisliti. Stoga me zamoli i pomoći ću ti odmotati svoj dar tako da ga možeš dati svijetu – ne da ga zadiviš – nego da ga blagosloviš.

Voli te
tvoj Kralj i darovatelj svakog dobra i savršena dara

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“, autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isljučivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje, a možete ju kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh