Svjedočanstva

ČUDESNI ŽIVOT

U snu sam vidio Padra Pija, dotaknuo me i rekao: S vremenom ćeš ozdraviti Prije operacije uputili su me na druge pretrage te su nakon završetka, uz veliko čuđenje, ustanovili da tumoru nema ni traga. 🙌

U snu sam vidio Padra Pija, dotaknuo me i rekao: S vremenom ćeš ozdraviti

Foto: Unsplash, Frederic Köberl 

 

…Ujutro sam se osjećao bolje. Liječnici su bili zaprepašteni brzim poboljšanjem, ali su smatrali da je zahvat neophodan. Ja sam ipak, prestrašen, neposredno pred ulazak u dvoranu za operacije, pobjegao iz bolnice i sklonio se u kuću rođaka u Milanu, gdje se nalazila i moja supruga.
No, nakon nekoliko dana, bolovi su ponovno postali presnažni i ja sam se, ne mogavši ih izdržati, vratio u bolnicu. Liječnici, razljućeni, nisu me više htjeli liječiti no, ipak je prevladala njihova profesionalna savjest. Prije operacije uputili su me na druge pretrage te su nakon završetka, uz veliko čuđenje, ustanovili da tumoru nema ni traga.

Padre Pio - čudesni život; Autor: Renzo Allegri; Nakladnik: Figulus

Iz knjige „Padre Pio – čudesni život“ autora Renza Allegrija. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti u našem web-shopu, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh