Preporučamo

BIBLIOTEKA FIGULUS

NAJTRAŽENIJE KNJIGE U RUJNU Možda na ovoj hrpici pronađeš knjigu za sebe Donosimo vam popis knjiga koje ste najviše tražili u rujnu, u izdanju Biblioteke Figulus. Ako tražite neku novu knjigu za čitanje, nadamo se da ćete među ovima pronaći neku za sebe :)

U rujnu ste najviše tražili knjigu o životu Padra Pija. Evo koje su još knjige na popisu najprodavanijih

Najtraženije knjige u rujnu


 

Padre Pio – čovjek nade

Knjiga poznatog talijanskog novinara o životu Padra Pija najtraženija je knjiga u rujnu, u izdanju Biblioteke Figulus. Knjiga je uoči svečeva spomendana predstavljena u Zagrebu, u župi sv. Leopolda Bogdana Mandića (Dubrava). Više o knjizi možete saznati ovdje.

Njegova princeza – ljubavna pisma tvojega Kralja

Knjiga autorice Sheri Rose Sheperd svakoj će mladoj ženi pomoći da otkrije svoju istinsku ljepotu, i da se počne gledati onako kako je Bog vidi. Knjiga je do sada otisnuta u više od 500 000 primjeraka! Samo u Slovačkoj je do sada prodano 50 000 komada. Da su mnoge žene i u Hrvatskoj prepoznale vrijednost ove knjige, govori činjenica da se je našla na drugom mjestu najprodavanijih knjiga. Više o knjizi možete saznati ovdje.

Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu

Ponekad nas zarobe teške i neizlječive bolesti, ponekad neiscijeljene duševne boli… Ponekad smo robovi različitih strahova, vlastite ogorčenosti, razočaranja… Otkupljenje nam je svima potrebno! Sveta Misa je sakrament otkupljenja. Razumiješ li što se događa na Misi? Znaš li kako prikazati Misu na određenu nakanu? O svemu tome možeš čitati u knjizi: „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“. Više o knjizi možete saznati ovdje.

Bog traži čovjeka

Na trećem se je mjestu našla knjiga doktorice teologije, časne sestre Bogne Młynarz, koju nazivaju i ‘ženski Pelanowski’. Njezinu knjigu preporučamo svakome vjerniku kojeg zanimaju odgovori na pitanja koja se tiču duhovnosti! (Može li se uopće vjernikom nazvati onaj koga to ne zanima?!) Više o knjizi možete saznati ovdje.

Vidljivi Bog – o tajnama slike Božjega Milosrđa

Mnogima je ova izvrsna knjiga p. Marka K. Glogovića da dublje proniknu u otajstvo Božjega Milosrđa. Sigurni smo da nijedna knjiga ne donosi tako iscrpno tumačenje tajni koje se kriju iza slike Milosrdnog Isusa kao što to čini pater Marko u svojoj knjizi „Vidljivi Bog“. Otkrij što ti Bog govori po izvornoj slici Božjega Milosrđa! Više o knjizi možete saznati ovdje.

U Tvojoj prisutnosti

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti“ biser je koji čiju su vrijednost prepoznali mnogi vjernici diljem svijeta. Knjiga nas uvodi u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi. Više o knjizi možete saznati ovdje.

Svaka je duša poseban svijet

Na stranicama ovog djela otkrivamo pravo lice sv. Faustine i mnoge druge i drugačije verzije dimenzija njezine osobnosti i duha. Tko još uvijek ne zna za ovu „tajnicu Božjeg milosrđa“ – kako ju je sâm Isus nazivao – trebao bi zapravo početi s ovom knjigom. U Poljskoj je godinama bila jedna od najčitanijih knjiga, a sada je dostupna i na hrvatskom jeziku! Više o knjizi možete saznati ovdje.

Od Duha do uha

Knjiga p. Augustyna Pelanowskog osvojila je srca brojnih čitatelja. Već se je nekoliko puta našla na popisu najtraženijih knjiga u izdanju Biblioteke Figulus. Sve se i danas mijenja, kada dopustimo da Duh Sveti preuzme kontrolu nad našim životom. Što nam On poručuje u ova vremena, za ove prilike? Kako Ga čuti i razumjeti?  Ova nam knjiga sve ovo i mnogo više odlično objašnjava. Više o knjizi možete saznati ovdje.

Ljubav i poštovanje

Dr. Emerson Eggerichs u ovoj izvanrednoj knjizi daje odgovore i biblijske naputke za ključna pitanja: Zašto dolazi do sukoba u braku? Kako ih riješiti? Kako uživati u novootkrivenoj ljubavi i poštovanju? Milijuni supružnika koji su pročitali tu svjetsku uspješnicu, ustvrdili su da bi im brak bio u mnogočemu bolji da su je pročitali odmah na početku braka. Knjiga je toliko oduševila jednoga zagrebačkog župnika da ju je naručio za svaku obitelj u svojoj župi. Više o knjizi možete saznati ovdje.

Čuti Boga u snovima

Snovi su ponekad jedini način na koji Bog može zaobići naš previše racionalan razum i progovoriti nam. Konačno, psalmist nas uči da Bog svojim miljenicima u snu daje. „Čuti Boga u snovima” praktičan je i koristan vodič za razumijevanje jezika kojim Bog govori noću. Poučnim primjerima i nevjerojatnim pričama, ispričanima jednostavnim i živim jezikom, Mark Virkler i njegova kći Charity Kayembe pomoći će nam prepoznati prevažnu poruku koju nam Bog šalje u snovima. Više o knjizi možete saznati ovdje.

 

Želimo vam ugodno čitanje! 🙂

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh