Svjedočanstva

VINCE SIGALA

U drugom razredu, na božićnoj svetoj misi doživio sam svoje prvo mistično iskustvo… Stojeći blizu župnika, podigao sam pogled i vidio da slava Božja sjaji iza njega

U drugom razredu, na božićnoj svetoj misi doživio sam svoje prvo mistično iskustvo...

Foto: Pixabay

 

Te božićne noći 1974. godine, kada sam imao samo pet godina, sjeme bijesa provalilo je u moje srce. Nije imalo smjer, ali bilo je posađeno duboko. Do početka svoga četvrtoga razreda, dadilje koje je moja mama poznavala i vjerovala im, tri puta su me zlostavljale. Osjećao sam se prljavo i drukčije, potišteno i ispunjen gađenjem, no pokušao sam sakriti svoje osjećaje, čak i od sebe samoga.

Stojeći blizu župnika, podigao sam pogled i vidio da slava Božja sjaji iza njega

Točno godinu dana poslije, na božićno jutro, kada sam bio u drugom razredu, imao sam svoje prvo mistično iskustvo, ali nisam znao da se to tako zove. Moja je majka odvela mene i brata na božićnu Misu, a nakon toga izašli smo ispred glavnih vrata crkve sv. Marije Bogorodice u Salinasu (Kalifornija) do mjesta gdje je otac Richard O’Halloran pozdravljao župljane. Stojeći blizu župnika, podigao sam pogled i vidio da slava Božja sjaji iza njega. Bila je to svjetlost puno drukčija od Sunčeve. Bila je čista poput kristala, ali prožeta bojom i kretala se, blistala je obnavljajući se iz sebe same – živa, sjajna i iznimno lijepa.

Cijelo svjedočanstvo Vincea Sigala možete pročitati u knjizi “Upozorenje. Svjedočanstva i proročanstva prosvjetljenja svijesti”, autorice Christine Watkins. Dopuštenje izdavača Kyrios za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh