Aktualnosti

U PARIZU

U 90. godini preminuo Jean Vanier, osnivač Arke U svojoj posljednjoj poruci prije nekoliko dana Vanier je rekao: „Imam duboki mir i vjeru. Nisam siguran što budućnosti nosi ali Bog je dobar i što god da se desi, bit će najbolje moguće. Sretan sam i zahvalan za sve. Šaljem vam svima svoju najdublju ljubav.”

Foto: Catholic Ireland

 

Utemeljitelj zajednica Arka i Vjera i svjetlo, međunarodnih organizacija posvećenih osobama s intelektualnim teškoćama, humanist i ugledni duhovni pisac Jean Vanier preminuo je 7. svibnja u Parizu, u 90. godini života, okružen obitelji i rodbinom, prenosi IKA.

U svojoj posljednjoj poruci prije nekoliko dana Vanier je rekao: „Imam duboki mir i vjeru. Nisam siguran što budućnosti nosi ali Bog je dobar i što god da se desi, bit će najbolje moguće. Sretan sam i zahvalan za sve. Šaljem vam svima svoju najdublju ljubav.”

„Nikada te nećemo zaboraviti. Promijenio si život svakoga od nas i otvorio nam oči i srca za novu nježnost i ljubav koja ima snagu promijeniti svijet“, istaknuli su u posljednjem pozdravu članovi zagrebačke Arke.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh