Vijesti

OGLAS ZA POSAO

Tvrtka „Tim Kabel” zapošljava dvoje djelatnika – prijavi se! Nudi vam se prilika da postanete dio najboljeg tima za kabele u regiji, da prihvatite izazov i priliku za profesionalni razvoj u dinamičnoj okolini te da pridonesete u ostvarenju vizije tvrtke

Tvrtka „Tim Kabel” zapošljava dvoje djelatnika – prijavi se!

Foto: Tim Kabel

 

„Tim Kabel” vodeći je distributer i veletrgovac kabela u regiji, prisutan na svjetskom tržištu. Tvrtka ima mlad i dinamičan prodajno-menadžerski kadar, usmjeren na dugoročnu strategiju širenja tvrtke u regiji i na svjetsko tržište.

Od kandidata se očekuje da demonstrira inicijativu u brzom i učinkovitom prikupljanju znanja i iskustva, da pruža svestranu podršku kolegama iz prodajnih timova; samostalnost u radu i proaktivnost u obradi postojećih te pronalaženje novih kupaca; energičnost i zalaganje u širenju tvrtke, te profesionalnost, uslužnost i etiku u nadogradnji poslovnih odnosa s partnerima, dobavljačima i kupcima, a sve to radi ostvarivanja kratkoročnih i dugoročnih strateških ciljeva tvrtke.

Nudi vam se prilika da postanete dio najboljeg tima za kabele u regiji, da prihvatite izazov i priliku za profesionalni razvoj u dinamičnoj okolini te da pridonesete u ostvarenju vizije tvrtke.

Više o zahtjevima vezanim s radnim mjestom prodajnog predstavnika možete saznati ovdje, a referenta nabave ovdje.

Natječaj je otvoren do 16. veljače 2018. godine. Prijaviti se možete ovdje.

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh