Svjedočanstva

HVALA TI...

Tvoj križ bio je, i još uvijek jest, moj štit Trenutačno sam stabilna i dobro sam. Nema napetosti. Trenutačno, Bože. Svjesna sam, a i Ti sam znaš da će strah od neizvjesnosti opet doći

Foto: Pixabay

 

Navršila sam 23 godine. Hvala ti, Bože. Čuvao si me i čuvaš me. Tvoja sam. Hvala Ti što sam tu, jer bilo je perioda kada je moj život visio na koncu. Bio si uz mene i vjerovala sam Ti. Učinio si me čvršćom. Borila sam se zajedno s Tobom. Tvoj križ bio je, i još uvijek jest, moj štit. Moje sve. Hvala Ti što me vučeš van iz ponora u koji često padam. Ljestve koje stalno bacaš da se izvučem van nešto su najdragocjenije što mi daješ.

Svjesna sam, a i Ti sam znaš da će strah od neizvjesnosti opet doći

Trenutačno sam stabilna i dobro sam. Nema napetosti. Trenutačno, Bože. Svjesna sam, a i Ti sam znaš da će strah od neizvjesnosti opet doći. Daj da Ti se prepustim. Da padnem i da padam u Tvoje zaštitničko naručje. Tvoja sam i želim se još više prepustiti. Hvala Ti što si smirio ovu dvomjesečnu oluju koja me bacala na obalu i stalno me vraćala dubinama. Nemilosrdno se igrala sa mnom. Bio si tu. Spokojan i strpljiv sa mnom.

Sigurna sam da će biti i gorih, ali to me čini živom i Tebi bližom.

Bio si tu i to mi je dalo najviše snage i hrabrosti da sada mogu pogledati iza sebe i nasmijati se tom turbulentnom razdoblju. Bit će još takvih razdoblja. Sigurna sam da će biti i gorih, ali to me čini živom i Tebi bližom.

Četiri zida; Autor: Elena Jurković; Nakladnik: Figulus

Ulomak iz knjige „Četiri zida” autorice Elene Jurković. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh