Osobni razvoj

ČUTI BOGA U SNOVIMA

Tumačenje snova pripada Bogu Ne želimo se zaustaviti samo na onome što san znači. Uvijek nas zanima i što nam Bog po snu govori

Foto: Pixabay

Možda ste već primijetili da snovima pristupam po posebnoj metodi, a i vas potičem da koristite tu istu tehniku. Jednostavno, zapišite svoj san i odredite mu temu, osjećaj, kontekst i tumačenje.

…ukratko zapišemo o čemu se u snu radi. Potom se usmjerimo na glavnu temu sna te na najsnažniji osjećaj koji san u nama budi

Prvo ukratko zapišemo o čemu se u snu radi. Potom se usmjerimo na glavnu temu sna te na najsnažniji osjećaj koji san u nama budi. Onda promotrimo kontekst i o čemu smo razmišljali u budnom stanju prije nego što smo sanjali taj san. Najčešće je to dovoljno da bismo barem preliminarno mogli protumačiti san.

Uvijek nas zanima i što nam Bog po snu govori, stoga ga zatražimo da nam odgovori i zapišimo njegov odgovor

Međutim ne želimo se zaustaviti samo na onome što san znači. Uvijek nas zanima i što nam Bog po snu govori, stoga ga zatražimo da nam odgovori i zapišimo njegov odgovor. Bitno je da izravno čujemo od njega što nam želi reći, jer tumačenje snova pripada Bogu (usp. Post 40, 8). Ako je takav izravan razgovor s Bogom za vas nova stvar ili takav način molitvene komunikacije nije dio vašega duhovnog života, možete ga pobliže upoznati u dodatku ove knjige.
Sljedeće ćemo se pozabaviti time kako snovi djeluju u Bibliji, a onda ću vam pokazati da tako mogu djelovati i u vašem životu.

knjiga Čuti Boga u snovima

Iz knjige „Čuti Boga u snovima” autorâ Marka Virklera i Charity Virkler Kayembe. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

VELIKI POPUSTI: U razdoblju od 10. do 30. studenoga knjigu možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 80 umjesto 100 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh