Osobni razvoj

BOB MUMFORD

TRI SKRIVENA PROBLEMA ČOVJEKA Jedan od njih je najstrašniji Pričajući o ovoj temi, Bob Mumford govorio je u suzama. Želi prenijeti svima ono što misli da je spasilo njegov život, spoznaju o pravim čovjekovim problemima...

Foto: Youtube/Bob Mumford


 

Bob Mumford je biblijski učitelj koji ima snažnu i jedinstvenu sposobnost poučavanja Riječi Božje s autoritetom i jasnoćom. Već godinama piše članke za različite kršćanske časopise u Americi i inozemstvu. 45 godina služi na temelju svoga iskustva i proročkog uvida.

U izlaganju koje vam prenosimo “Tri skrivena problema” Mumford kao čovjek od 87 godina koji, kako kaže, s Bogom hoda 75 – želi svojim životnim iskustvom pomoći i drugima.

Kaže: Želim vam objasniti ono što sam prepoznao kao tri skrivena ljudska problema. Uglavnom ih ne smatramo problemima. Ne želim vam držati lekciju već prenijeti ono što mislim da mi je spasilo život.

Tri skrivena problema koje otkriva Mumford su:

  • neprepoznate ljudske potrebe. Imam potrebe za koje nitko ne zna, koje ni sam ne prepoznajem, a te potrebe trebaju odgovore.
  • Drugo, uistinu je zastrašujuće da trebam biti viđen i prepoznat. Netko me mora upoznati.
  • Treći je problem možda najstrašniji. Kako prestati kontrolirati druge.

Poslušajte u cijelosti:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh