Svjedočanstva

ČUDESAN DOGAĐAJ U BERTINOM ŽIVOTU

Trenutno ozdravljenje zadobiveno po Blaženoj Djevici Mariji

Trenutno ozdravljenje zadobiveno po Blaženoj Djevici Mariji

Foto: Pixabay


 

 

U 1914. godini zbio se je jedan čudesan događaj u Bertinu životu, vrijedan spomena, utoliko što pokazuje koliko je ona bila uronjena u nadnaravnu dimenziju. Glavni svjedok je jedna Nizozemka, gospođica M. iz K., koja je tada boravila kod gospođe Petit i njezine kćeri.

Blažena Djevica Marija ukazala se bolesnici za vrijeme svetog sata, uvjeravajući ju i tjerajući ju da ne pribjegava ničemu drugomu nego samo njoj

U to je vrijeme Berta snažno patila od čira na jednom stopalu s upalom pokosnice. Liječnik je proglasio stanje veoma teškim. Tijekom cijele noći stavljani su joj oblozi od lurdske vode. Blažena Djevica Marija ukazala se bolesnici za vrijeme svetog sata, uvjeravajući ju i tjerajući ju da ne pribjegava ničemu drugomu nego samo njoj. Kasnije se je Blažena Djevica Marija vratila, blagoslovila svoju službenicu i čir trenutno nestade, ostavljajući samo jedan bijeli trag koji je ostao vidljiv do kraja njezina života.

Ulomak iz knjige „Berta Petit i pobožnost Prežalosnomu i Bezgrešnomu Srcu Marijinu“ autorice Irene Corone. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju po sniženoj cijeni od 45 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh