Duhovnost

ŽELIM DA ŽIVIŠ

Trebam te ‒ meditacija za sve kojima je potrebna infuzija Božje milosti „Moje stvaranje, moja kreativnost ne završava Sudnjim danom. Trebam te i za ono što sam zamislio u vječnosti!” Snažna meditacija ❤

Trebam te

Trebam te sada i u vječnosti.


Moje stvaranje, moja kreativnost ne završava Sudnjim danom. Trebam te i za ono što sam zamislio u vječnosti!

Što ćeš me više poznavati, to ćeš više razmišljati i maštati o veličanstvenoj vječnoj pustolovini stvaranja novoga, o pustolovini u kojoj te ja zaista želim imati.

Kad me upoznaš, zaljubit ćeš se u mene i u čitavom ćeš svojem biću znati da život bez mene nema smisla.

Kad me upoznaš, znat ćeš razlikovati dobro od zla, znat ćeš da nikakvo zlo ne dolazi od mene.

Kad me upoznaš, moći ćeš sa mnom činiti neizmjerno mnogo dobroga, sada i u vječnosti.

Kad me upoznaš, donosit ćeš stostruki rod.

Kad me upoznaš, imat ćeš vječni život.

Ljubi me, traži me, dolazi mi svim srcem, svom dušom, svom pameću i svom snagom volje; i dat ću ti da me nađeš, da me upoznaš i da živiš.

Svoje najbolje vrijeme posveti samo meni.

Hoćeš li?

Iz knjige „Želim da živiš” autora Josipa Lončara. Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. Knjiga je popraćena zvučnim meditacijama (za žene, za muškarce).

Posebna pogodnost za sve naše kupce: poštarina za narudžbu u vrijednosti do 200 kn iznosi svega 10 kn dok je za narudžbu iznad 200 kn besplatna!

O knjizi

Knjiga je idealan poklon za nekoga tko se nalazi pred opasnošću neposredne smrti zbog teške ili neizlječive bolesti ili zbog starosti, no jednako tako može biti korisna i drugima koji žele produbiti svoj odnos s Bogom.

(Autor)

Želim da živiš

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 134
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh