Vijesti

KAD BOG TRAŽI ČOVJEKA

Treba mi nježnosti, želim osjetiti da vrijedim, da sam voljen/a!

Foto: Shutterstock

 

Bog nas traži jer smo njegovi, i nikada od nas odustati ne može. Traži nas kako bi nas pozvao tamo gdje je on. I dao nam sve svoje. Stari Zavjet obiluje tako nježnim riječima da sve boli srca liječe, i Advent ih stavlja pred nas. Znamo li koliko Bog za nama čezne? Bog u svemu nadmašuje čovjeka, pa tako i u nježnosti i čežnji.

Ima li tko žedan radosti, osjećaja vrijednosti, iskustva ljubljenosti? Doživjeti da si nečija radost?

Božja ljubav nadmašuje naša očekivanja tako što nas Bog nalazi dostojnima ne samo smilovanja nego nam ukazuje čast Božanskog poslanja. Krist, nakon što je pozvao apostole, odmah ih i šalje. Nema radosti bez osjećaja ljubavi, a ljubavi nema bez djela. A djela nema bez njegove snage i milosti. Eto nam puta koji se pred nama otvara.

Ima li tko žedan Boga? Njegove utjehe, nježnosti, opravdanja, razumijevanja i opraštanja? Ima li tko žedan radosti, osjećaja vrijednosti, iskustva ljubljenosti? Doživjeti da si nečija radost? Ako ima, ovo je vrijeme za njega.

Dođi u SKAC Osijek u subotu u 20:30 (Ulica Kardinala Alojzija Stepinca 27)!

Na Misi sakupljamo za nezaposlenu samohranu majku šestero djece. Obitelj je u velikoj potrebi. Uljepšajmo im ovo blagdansko vrijeme!

Na Misi sakupljamo za nezaposlenu samohranu majku šestero djece. Obitelj je u velikoj potrebi. Uljepšajmo im ovo blagdansko vrijeme!
Nakon Svete Mise slijedi kratko klanjanje i druženje u donjoj dvorani. Vidimo se😊

Misu predslavi p. Ike Mandurić.

Izvor: Facebook (SKAC Osijek); Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh