Razno

IZGUBLJEN U ZAGREBU

Traži se izgubljen mobitel koji ima posebnu vrijednost: U njemu su fotografije maloljetne osobe koje više nema… Žena, koja je 5. kolovoza izgubila iPhone 11 kod zagrebačkog hotela Sheraton, moli sugrađane da joj ga pomognu pronaći jer se u njoj nalaze fotografije velike sentimentalne vrijednosti

Traži se izgubljen mobitel

Foto: Unsplash, Clément ROY 

 

Laura Klapka izgubila je 5. kolovoza u ulici Kneza Mislava u Zagrebu, kod hotela Sheraton, mobitel. Moli sve koji imaju informaciju da joj se jave. U njemu su, kako kaže, fotografije koje imaju veliku sentimentalnu vrijednost.

Naime, na fotografijama je maldobna osoba koje više nama.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

„Dragi sugrađani, trebam vašu pomoć. Jučer oko 13:30 u ulici Kneza Mislava kod hotela Sheraton na tramvajskoj stanici izgubljen je mobitel iPhone 11 (na prvoj slici) u plavoj maskici (druga slika). Potpuno razumijem da takav telefon jednostavno zove da ga se uzme, no on je potpuno neupotrebljiv, pa i kad se vrati na tvorničke postavke.

Materijalni dio je totalno nebitan u ovom trenutku, u mobitelu su fotografije koje se više ne mogu nikada napraviti jer jedne osobe na slici više nema. Osobe, koja je bila maloljetna kada je preminula, a rane su još svježe, jako svježe.

Pa ako već netko tko ga je našao (da ne kažem uzeo) želi imati mobitel koji ne može koristiti, molim ga iz sveg srca da mi pošalje na mail fotografije. Možda ako uspije otvoriti mobitel i vidi fotografije shvati zašto su toliko bitne“, napisala je u emotivnoj objavi Klapka.

Informacija o mobitelu, rekla je za Dnevnik.hr, za sad još nema.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh