Vijesti

VIJEST KOJA SE PROŠIRILA INTERNETOM

Tragedija koja se pretvorila u čudo: Nakon šest sati potrage policajac je pronašao živu bebu zakopanu pod zemljom Tragičan događaj koji se je pretvorio u čudo…

Policajci Američke savezne države Montane u šumi su pronašli novorođenče koje je bilo zakopano živo, prenosi Faith it. O petomjesečnoj bebi se trebao brinuti 32-godišnji Francis Carlton Crowley.

Policija je u subotu navečer dobila dojavu da nepoznati čovjek prijeti prolaznicima u šumi. Policajci su ga odmah priveli, a tijekom ispitivanja spomenuo je bebu zakopanu negdje u planinama. Istraživački je tim odmah krenuo u potragu, a beba je pronađena živa nakon šest sati.

„Nakon više od šest sati potrage, zamjenik šerifa začuo je prigušen plač. Slijedio je zvuk i pronašao bebu okrenutu licem prema dolje, ispod hrpe lišća i krhotina“, stoji u izvješću.

Beba je odvezena u bolnicu gdje je ustanovljeno da je u dobrom zdravstvenom stanju, s obzirom na činjenicu da je bila zakopana najmanje sedam sati. Te je noći temperatura bila svega sedam stupnjeva, a beba je bila obučena samo u vlažno odjelce.

„Ovo je ono što se naziva čudom. Jako nam je žao zbog svega što je beba doživjela u zadnja 24 sata“, rekli su iz šerifova ureda.

Ne zna se tko je djetetova majka, niti na koji je način Crowley povezan s bebom, no za taj će mu zločin biti suđeno, a očekuju se i dodatne optužbe.

Ovo je samo jedan od primjera da Bog i danas čini čuda…

Vedrana Prka; Book.hr

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh