Razno

ČUDO

TOMISLAV DIJAKOVIĆ Prohodao sam po Gospinom zagovoru

Foto: Facebook

 

Tomislav, 23-godišnji mladić iz Slavonije, rođen je sa šest mjeseci i teškim oštećenjem mozga. Liječnici su mu davali 1% šanse da će prohodati, a nisu vjerovali ni da će vidjeti ni čuti. Ali, Tomislav je sve iznenadio.

Uz njegovu majku i njezinu vjeru, molitvu i post, nakon hodočašća Gospi Voćinskoj, Tomislav je prohodao, prenosi medjugorje-info.

S tri godine, prvi je puta s majkom otišao na hodočašće u marijansko svetište Gospi Voćinskoj. Majka ga je podigla da dotakne Gospin kip, prilikom čega je zamolio da ga ozdravi i da prohoda.

Nakon toga, njegova majka je i dalje nastavila moliti, postiti i vjerovati da će se dogoditi čudo.

Kada je navršio pet godina, počeo je hodati. Liječnici nisu mogli vjerovati da je uopće stao na noge, te su ga proglasili čudom, iako Tomislav zna da je to bilo Božje djelo i milost.

Majka Marija i Isus njegovi su najveći pomoćnici u životu. Iako ima teških dana i trenutaka, Tomislav se veseli što može biti s prijateljima, zabaviti se, smijati i opustiti.

„Ovaj je život prekratak da bismo ga proveli u lošem raspoloženju, mrmljanju i tužakanju jednih na druge. Budi radostan, budi Kristov“, rekao je Tomislav.

Priredila Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh