Aktualnosti

OD 7. DO 14. 2. 2022.

TJEDAN BRAKA 2022. Goli brak?! Tjedan braka se ove godine održava osmi put, od 7. do 14. veljače. O čemu se točno radi i kako se uključiti, saznajemo do Daniela Wurzberga, jednog od organizatora

Ovaj međunarodni projekt, aktivan u 28 zemalja različitim aktivnostima, promocijama, večerima za parove i drugim kreativnim sadržajima promovira bračni život.

„Procjenjujemo da je u prvih 7 godina obilježavanja Tjedna braka u svim programima i ponudama sudjelovalo više od 10 tisuća sudionika u 20-ak gradova Lijepe naše“, kaže Daniel Wurzberg, voditelj Udruge „Fokus Obiteljski život“.

„Za 2022. smo kao temu za Tjedan braka, od 7. do 14. veljače, odabrali ‘Goli brak’, uz ideju da nastavimo poticati parove na stvaranje iskrenih odnosa, temeljenih na povjerenju, ranjivosti i otvorenosti, te im pružiti priliku za rast u odnosima kroz predavanja, zabavu, večere i druženja.“

❤️ ❤️

Organizatori pozivaju da im se pridružite i ove godine u razmišljanju i planiranju aktivnosti u vašim gradovima za Tjedan braka.

Kako se uključiti u Tjedan braka? Pogledajte ovdje.

Sve vaše programe, inicijative i ponude prijavite na ovom obrascu kako bi se o njima proširio glas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski tjedan braka (@tjedanbraka)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh