Aktualnosti

20. LIPNJA

Tisuće vjernika sudjelovalo na Tijelovskoj procesiji u Međugorju, pogledajte fotogaleriju 'Isuse kog sad mi krije veo taj žarku želju molim ti mi uslišaj; daj da otkrito ti lice ugledam i u slavi tvojoj blažen uživam.' (sv. Toma Akvinski)

Tisuće vjernika sudjelovalo na tijelovskoj procesiji u Međugorju, pogledajte fotogaleriju

Foto: Medjugorje-info.com

 

Na svetkovinu Presvetoga tijela i krvi Kristove, 20. lipnja, svečanu večernju svetu misu u 19 sati na vanjskom oltaru crkve sv. Jakova u Međugorju predslavio je mons. Henryk Hoser, uz koncelebraciju 34 svećenika.

Od 18 sati krunicu je predmolio fra Slavko Soldo. Kao i prijašnjih godina, poslije svete mise uslijedila je procesija s Presvetim Oltarskim Sakramentom ulicama Međugorja, u kojoj su sudjelovali župljani,  svećenici, redovnici, te brojni hodočasnici. Procesija je nakon liturgijskih procesijskih molitava, biblijskih tekstova i pjesama, završila blagoslovom sudionika Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Kako je izgledala proslava Tijelova u Međugorju možete pogledati u fotogaleriji.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh