Osobni razvoj

NJEGOVA PRINCEZA

Ti si moja odabrana „Zamoli me i pomoći ću ti odmotati svoj dar tako da ga možeš dati svijetu – ne da ga zadiviš – nego da ga blagosloviš…“

Ti si moja odabrana

Foto: Shutterstock

 

Dao sam ti dar vječnog života, ali time ne prestaje moje davanje. U tebi se nalazi nadnaravno iznenađenje – dar koji čeka da ga se odmota… I to moraš ti sama učiniti! Da, ondje je. Zakriven je snovima koje treba slijediti. Progutale su ga dnevne obveze i zagušila razočaranja. Pomozi mi očistiti naslage i pronaći svoj dar. Naći ćeš ga na mjestu koje ti donosi najveću radost, na mjestu na kojem tvoja duša čezne biti, u poslu koji tvoje ruke vole raditi.

Ali taj dar koji sam ti dao nije samo za tebe. Blagoslovio sam te da budeš blagoslov drugima. Kada pronađeš svoj dar, uzet ću ga i umnožiti kako ne možeš ni zamisliti. Stoga me zamoli i pomoći ću ti odmotati svoj dar tako da ga možeš dati svijetu – ne da ga zadiviš – nego da ga blagosloviš.

Voli te

tvoj Kralj i darovatelj svakog dobra i savršena dara

Njeguj svoje tijelo

Tvoje je tijelo dar od mene i previše si vrijedna da bi kriva osoba otvorila taj dar. Ti si moje blago i moj duh prebiva u tebi. Znam da se u tebi vodi rat za tvoju dušu i tvoje tijelo i da se boriš sa svime za što znaš da je istina. Upamti, moja ljubavi, da ja mogu voditi taj rat za tebe i zato nemoj izgubiti ono najbolje što sam ti dao za trenutak strasti. Znam da se čini bezopasno dati se, ali bol koja slijedi nije vrijedna užitka. Poslušaj me, moja ljubavi: nemoj se povoditi za onima u svijetu koji ne mare za dušu. Predaj mi se i dat ću ti ljubav koju tražiš.

Voli te

Tvoj Kralj i tvoja čistoća

princeza 3dIz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Sheperd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh