Svjedočanstva

„LJUBAV I POŠTOVANJE“

TEČAJ GA IZNENADIO: ‘Mislio sam da ću dobiti potvrdu da sam JA u pravu…’ Razumijevanje da smo različiti, da su nam različite stvari bitne i prihvaćanje toga može vaš brak u potpunosti promijeniti... Baš kako nam govori i ovo iskustvo polaznika tečaja „Ljubav i poštovanje“

TEČAJ GA IZNENADIO: 'Mislio sam da ću dobiti potvrdu da sam JA u pravu...'

Foto: Pixabay

 

Na početku tečaja nisam bio zainteresiran za suradnju. Bio sam pun sebe, mislio da meni to ne treba, pogotovo nakon prve lekcije gdje nisam prihvaćao da postoji neko drugo, ružičasto mišljenje.

Tko je u pravu?

Nakon jedne posebne lekcije uvidio sam da pogrešno shvaćam tečaj. Mislio sam da ću dobiti potvrdu da sam JA u pravu cijelo vrijeme, a moja žena u krivu. To iskrivljeno mišljenje me je uništavalo iznutra i tjeralo me da zapravo loše mislim o svojoj supruzi, a da toga nisam bio svjestan.

…počeo sam uviđati što zapravo njoj treba – LJUBAV

Slušao sam njene monologe, a zapravo ništa nisam čuo, bio sam totalno isključen. Nakon toga sam shvatio da se mi ne razumijemo, ono što je meni bitno, njoj nije i obratno. Shvativši to, i pokušavajući to primijeniti na onih 20% vremena počele su se događati ogromne stvari za nas. Jednostavno sitnice nas više nisu smetale, počeo sam uviđati što zapravo njoj treba – LJUBAV. Pokazivanje ljubavi bez obzira na to je li meni iskazano poštovanje.

Ludi krugovi će dolaziti i odlaziti, ali ni u jednom trenutku ne smijem prestati gledati svoju suprugu kao Isusa

Jedna stvar je tu bila bitna – počeo sam suprugu ljubiti i gledati kao samog Isusa Krista. Doživio sam jedno veliko olakšanje to čineći. Ludi krugovi će dolaziti i odlaziti, ali ni u jednom trenutku ne smijem prestati gledati svoju suprugu kao Isusa.

Za Book.hr svjedočio polaznik tečaja „Ljubav i poštovanje” (puni podatci poznati redakciji).

Male grupe (tečaj) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Detaljnije o samom principu tečaja, što njime dobivate, te prijavama možete saznati ovdje. Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na: [email protected] ili na broj: 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh