Najave

SKAC OSIJEK

Tečaj duhovnosti za mlade s paterom Ikeom Mandurićem Prijave traju do 23. listopada 2020. u ponoć.

Foto: SKAC Osijek 


U SKAC Osijek održat će se Tečaj (katoličke) duhovnosti s uključenim dvomjesečnim duhovnim vježbama za mlade od 25 do 33 godine.

Tečaj se provodi u sklopu programa cjelovite kršćanske takozvane 3D formacije, a za koji NIJE uvjet prethodno završena prva godina. Uvjet ipak jest da si zrela osoba između uključno 25 i 33 godine i da je duhovnik prethodno razgovorom s tobom utvrdio da si spreman/na na ovaj pothvat, odnosno da ti za kvalitetno i posvećeno sudjelovanje na 2. godini nije nužna 1. godina 3D formacije…

Program će se održavati utorkom u 20:00 h u Rezidenciji Družbe Isusove, Alojzija Stepinca 27 u Osijeku. Susreti će obuhvaćati predavanje voditelja te molitveni rad u skupinama. Voditelj i duhovnik programa je p. Ike Mandurić.

Prvi susret bit će 27. listopada u 19:30 h. Program će započeti svetom misom.

Ukupno je trajanje programa od 27. listopada do kraja svibnja 2021. godine, a same duhovne vježbe bit će od veljače do travnja 2021. godine (za koje je potrebno sudjelovati na cijelom tečaju). Prijave traju do 23. listopada 2020. u ponoć, obrazac za prijavu pronađite ovdje. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh