Aktualnosti

'TREBATE SE SMIRITI'

Taylor Swift u spotu za novu pjesmu ismijava kršćane Kršćani su u spotu prikazani kao nečisti, zatupljeni ljude koji su ostali u 'srednjem vijeku'...

Nedavno je objavljen spot za pjesmu „You Need To Calm Down“, američke pjevačice Taylor Swift. Tekst pjesme aludira na homoseksualnu i transrodnu agendu, no više od toga govori o ljudima koji se na agresivan način miješaju u tuđe živote, pozivajući ih da se ‘smire’.

Objavljen spot cijelu je pjesmu ‘obojao’ u LGBTQ himnu, ukazujući na kršćane kao nečiste, zatupljene ljude koji su još uvijek u ‘srednjem vijeku’. Dugine boje, vjenčanje istospolnih parova, transrodne osobe te nekoliko slavnih osoba – svi oni sudjeluju u promociji LGBTQ agende.

kadrovi iz spota

Kadrovi iz spota

 

Svijet u kojem se nalaze te osobe prikazan je kao svijet prepun boja, opušten, veseo, razigran, dok su oni koji ih kritiziraju zaokupljeni mržnjom, te se, na simboličan način, primitivno vrte u krug.

Katolička Crkva naučava da ljudi s homoseksualnim sklonostima moraju biti prihvaćeni s poštovanjem i suosjećanjem, ali i da homoseksualni činovi predstavljaju tešku izopačenost i da nikad ne mogu biti odobreni. Stoga su pozvani na življenje čistoće (usp. KKC 2357-2359).

Izvor: Laudato.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh