Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO S MES-a // Isus me ozdravio od umora! „Na Uskršnji ponedjeljak otišla sam na MES u Dugo Selo, koji je vodio g. Lončar. Za vrijeme predavanja u jednom sam trenutku osjetila snažan umor i zaspala….“

Isus me ozdravio od umora!

„Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti“ (Mt 11,28).

Svjedoči: Petra Plesec

Željela bih kratko posvjedočiti Gospodinovo milosrđe u svom životu…

U posljednje dvije godine primjećujem velike promjene koje utječu na moj život. Zaposlena sam, ali nažalost, kao i većina naših građana, za svoj rad ne dobivam plaću. Zato ovisim o roditeljima, umjesto da ja pomažem njima.

Zbog cjelokupne situacije u mene se uvukla bezvoljnost, tuga, strah; pomanjkanje snage, a osjećaj umora je često bio tolik da nisam mogla obavljati svakodnevne obveze koje sam inače obavljala pjevajući. I bez obzira koliko bih odspavala, ujutro sam ustajala još umornija…

Radosna i odmorna!

Na Uskršnji ponedjeljak otišla sam na MES u Dugo Selo, koji je vodio g. Lončar. Za vrijeme predavanja u jednom sam trenutku osjetila snažan umor i zaspala. Prijatelji – koji su bili sa mnom, i znaju koliko volim pjevati i slušati tumačenje riječi Božje – iznenadili su se kad su vidjeli da sam zaspala pa su me zadirkivali.

Nakon predavanja, uslijedila je molitva u kojoj je g. Lončar, među ostalim, rekao da Isus jednu osobu ozdravlja od umora. Srce su mi preplavili mir i radost, znala sam da se to odnosi na mene, i da sam ozdravila.

Po povratku kući, nakon dugo sam vremena mirno prospavala cijelu noć i ujutro se probudila radosna i odmorna.

Hvala Ti i slava, Isuse!

Volim Te, hvala Ti za život u radosti!

Jer Gospodin je moja snaga
moja pjesma, moj mir,
on je Bog i Spasitelj,
u njeg se uzdam, ne bojim se!

Želite li saznati više o našim susretima? Snimke možete pogledati tako da kliknite na gumb „Snimke s evangelizacijskih susreta”

Najčitanije

Na vrh