Svjedočanstva

FIZIČKO I UNUTARNJE OZDRAVLJENJE

SVJEDOČANSTVO S MES-A ‘Unutar sebe imam nešto novo, neki novi osjećaj koji ne mogu opisati’ Na adresu portala stiglo nam je svjedočanstvo žene, koja je s MES-a u ožujku otišla neopisivo radosna i sa zaliječenom ranom od operacije. Vjeruje kako je ovo tek početak Božjeg djelovanja u njenom životu. Bogu hvala i slava! 

Foto: Shutterstock

Dok se molilo nada mnom zbog moje unutrašnjosti – osjećaja koji me nesvjesno kočio, vidjela sam tamu (jako crno) i puno sam plakala, osjetila sam da mi se tijelo trese (ruke koje sam držala sklopljene).

U meni je prevladavao osjećaj da osoba nasuprot mene više vidi i zna što se u tome trenu događalo. Vjerujem da je ovo tek početak “rješavanja” uz Božju pomoć toga što sam vidjela i što se nalazi unutar mene.

Nakon susreta sam se osjećala jako sretno – osmijeh od uha do uha i unutar sebe imam nešto novo, neki novi osjećaj koji ne mogu opisati.

Ozdravljenje otvorene rane

Također osim što sam molila za svoju unutrašnjost, molila sam i za svoje fizičko ozdravljenje. Prije nekoliko mjeseci sam operirala trtičnu kost i rana je ostala otvorena. U nekoliko mjeseci većina je zarasla, no ostao je manji dio koji još nije bio zarastao.

Zadnji pregled mi je bio prije MES-a i rana je još bila otvorena. Nakon susreta sam maknula zavoj koji sam imala i moja je rana bila zacijeljena. Kasnije sam otišla kod svoje doktorice koja je potvrdila da je rana uredno zarasla.

Sveti, Sveti, Sveti! Bože, hvala ti!

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh