Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE „ŠKOLE MOLITVE” // Kako sam došla u „Školu molitve”? (Napokon!) Mnogi svjedoče kako im je „Škola molitve” produbila vjeru i neizmjerno obogatila život!

Kako sam došla u „Školu molitve”? (Napokon!)

„Nisam požalila što sam se uključila u Školu molitve. Štoviše!”

Svjedoči polaznica Branka


U Školu sam došla na Gospodinov poziv. I dok razmišljam o tome, na um mi pada prorok Samuel: Gospodin ga je zazvao tri puta, i on mu je odgovorio: „Evo me!“

Tako sam i ja imala tri ‘poziva’ za Školu molitve. Oni su zvonili u mojoj svijesti, ali ih nisam u potpunosti čula u srcu. No, Gospodin me zvao sve dok se nisam odazvala. To je i dio ljepote naše vjere; On nikad ne odustaje od nas!

Nisam požalila što sam Mu odgovorila…

Prije Škole molitve, put me vodio kroz karizmatske molitvene zajednice, seminare, duhovne obnove, i znala sam da moj hod s Gospodinom ide preko karizmatskoga pokreta. Ali tijekom toga hoda, moj je duh žeđao za Božjom Riječi – za čitanjem, tumačenjem, razmatranjem, učenjem, molitvom; tražila sam zajednicu u kojoj ću moći kroz Riječ ući u još dublji odnos s Gospodinom.

I onda, kada mi je ponovno stigao poziv za Školu molitve, znala sam da se moram odazvati, da to nije više slučajno, već da mi Gospodin progovara iznova. I nisam požalila što sam Mu odgovorila.

Taj je poziv poput znaka moga duhovnog rasta u Gospodinu – kroz Tečaj škole molitve Kristofora.

Detaljnije o tečaju „Škola molitve” možete pogledati ovdje, a on se trenutno odvija u: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Našicama, Kninu, Koprivnici, Križevcima, Varaždinu, Bjelovaru, Ivanić Gradu, Sisku, Petrinji, Donjem Miholjcu. Ako niste iz spomenutih mjesta, ne brinite, pošaljite nam upit kako bismo se o svemu dogovorili.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh