Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO O OZDRAVLJENJU KRALJEŽNICE // Nakon te molitve bolovima i vrtoglavici više nema ni traga! „Bolovima više nema ni traga. Odnijela ih je Božja ruka. Eto, od ovoga događaja je prošlo već četiri mjeseca i ja se osjećam izvrsno!”

Foto: Pixabay

 

Moje je ime Valentin. Sa suprugom i četvero djece živim na selu i vlasnik sam radnje u kojoj radim s nekoliko radnika. Želio bih zahvaliti Isusu i Mariji za svoje ozdravljenje…

Jutra su bila najgora – čim bih ustao, pojavila bi se vrtoglavica i bolovi…

Naime, desetak sam godina imao problema s bolovima u kralježnici. Jutra su bila najgora – čim bih ustao, pojavila bi se vrtoglavica i bolovi, najjači u tom, vratnom dijelu. Jake bolove osjećao bih i nakon duga stajanja, primjerice u crkvi jer za vrijeme svete mise uvijek stojim. Na snimanju na kojem sam tada bio, utvrđeno mi je da u vratnom dijelu imam istrošene kralješke.

A onda sam u veljači ove godine došao na susret Kristofora u Dugo Selo. (Na njihove susrete počeo sam dolaziti od prosinca prošle godine na poticaj prijatelja, župnika iz susjedne župe.)

Molitelja sam zamolio da moli za moju suprugu i djecu, a ozdravila je moja kralježnica

Uživao sam uz predivne pjesme, zatim predavanja g. Marka te g. Josipa. Odjednom sam trenucima osjetio neopisiv pritisak u glavi i vratu, kao da me netko bezbolno pritišće. Tome nisam pridavao preveliku pažnju jer sam se cijelim bićem bio prepustio slušanju predavanja, koja su završila nekako nestvarno brzo. Taj osjećaj pritiska nije nestao cijelo vrijeme susreta.

Na kraju susreta pošao sam na pojedinačnu molitvu/blagoslov. Molitelja sam zamolio da moli za moju suprugu i djecu. A on mi je nakon molitve rekao da smo ili ja ili moja supruga dobili dar ozdravljenja kralježnice (koja nas je oboje mučila)!

Nakon molitve otišao sam do supruge i upitao ju je li što osjetila, ali odgovorila mi je da nije. Tek sam tada bio siguran da se to dogodilo meni!

Bolovima više nema ni traga!

I zaista, odonda bolova više nema. Nema ih ni kada dugo stojim, nemam više ni vrtoglavica nakon ustajanja. Odnijela ih je Božja ruka!

Eto, od ovoga događaja je prošlo već četiri mjeseca i ja se osjećam izvrsno!

Ozdravio je i moj duhovni život –ojačala je moja vjera, imam više ljubavi i strpljivosti…

Na susretima Kristofora ozdravio je i moj duhovni život: otkada dolazim na susrete, moja je vjera ojačala, imam više ljubavi i strpljivosti… Svaki me susret duhovno nahrani, da mogu dalje kročiti životnim putem i suočavati se sa svakodnevnim brigama i iskušenjima.)

Da ne bih bio kao ona devetorica gubavaca iz Evanđelja, koje je Isus ozdravio, ali nisu došli zahvaliti, pridružujem se onome jednom te svojim svjedočanstvom o potpunom ozdravljenju moje kralježnice i o mojem rastu u vjeri zahvaljujem Bogu, Isusu i Majci Božjoj. Obećajem da ću i dalje širiti i poticati Božju riječ među ljudima koje susrećem.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh