Svjedočanstva

ISTINA JE, POMAŽU

Svjedočanstvo o anđelima čuvarima prisjetili su ovu čitateljicu na ono što je čula u Međugorju Članak „Četiri svjedočanstva pomoći anđela čuvara: Osigurali termin za fizikalnu, bili na vozačkom ispitu, ubrzali birokraciju…” prisjetio je našu čitateljicu na ono što je čula u Međugorju od jedne časne sestre... Poručuje: Pomažu, vjerujte

Foto: Unsplash, Gianna Bonello

 

Dijeljenje svjedočanstava jest umnažanje talenata. Nikad ne znamo što će drugog potaknuti da se otvori Bogu. Na nama je da dijelimo, otvoreno dajemo slavu Bogu za ono što čini u našim životima.

Mnogo je vas koji ste, potaknuti pročitanim svjedočanstvima drugih, podijelili svoja, a ima vas i mnogih koji ste čitajući tuđa svjedočanstva, doživjeli promjenu u vlastitim životima.

>>>Vjenčani prsten nakon 17 godina ponovno stavio na prst – pogledajte kako je svjedočanstvo i predavanje utjecalo na njihov brak 

Nedavno je naša suradnica Maja podijelila s vama svoja isksutva s pomoći anđela čuvara, i iskustva svojih prijateljica nakon što im je posvjedočila. Na ta svjedočanstva se nadovezala i naša jedna čitateljica:

Pouka i svjedočanstvo časne sestre u Međugorju

„Sada kada sam pročitala članak sjetila sam se, kada smo bili na hodočašću u Međugorju, časna koja nas je vodila je baš o tome govorila. O anđelima čuvarima. Kazala je kako svi imamo svoga anđela čuvara i da ga nikada „ne koristimo” i zazivamo.

Poticala nas je da, gdje god idemo, zazovemo svog anđela čuvara; kada idemo kod doktora da zazovemo svog i anđela čuvara svoje doktorice/doktora, da nam da dobru dijagnozu, da nam da dobru terapiju; isto tako, ako idete na ispit, da zazovete svog i profesorovog anđela čuvara, da vas profesor pita ono što najbolje znate itd…

Pomažu, vjerujete

Na kraju je rekla: ‘Evo sada kada smo bili u Međugorju, otišla sam u ljekarnu kupiti neke lijekove. Kada sam ušla u ljekarnu bio je veliki red i pomislila sam koliko me dugo čekanje čeka… I tada sam se sjetila pozvati svog anđela čuvara. Samo što sam ga zazvala, pozvala me ljekarnica da dodem naprijed i kupim lijek’.

Samo da napomenem da je časna dosta bila stara i hodala je sa štapom.

Probajmo zazivati svoje anđele čuvare u svakoj prigodi, pomažu vjerujte!”, poručila je čitateljica.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh