Svjedočanstva

MAGDALENA GORNIK

Svjedočanstvo kako je čudesno izdana ova knjiga po zagovoru slovenske mističarke Martina Kraljič, autorica knjige o slovenskoj mističarki Magdaleni Gornik koja ima mnoge sličnosti s karizmama i poslanjem života svetaca poput Gemme Galgani ili Padra Pija, a koja je nedavno izašla u izdanju biblioteke Figulus, u knjizi je podijelila i svoje svjedočanstvo o nastanku iste. Naime, Martina je nakon četiri godine pisanja diplomskog rada na temu svoje sunarodnjakinje, poželjela da izda i knjigu o njoj, kako bi je što više ljudi upoznalo, međutim nije imala sredstava...

MAGDALENA GORNIK Životopis slovenske mističarke sada i na hrvatskom jeziku!

Foto: Figulus

 

… Nakanila sam izdati knjigu o njoj, a jer sam bila nezaposlena, za takav pothvat nisam imala novca. Molila sam Boga da mi, ako je njegova volja da se među ljudima razglasi Magdalenin život, omogući financije za izdavanje knjige.

Neočekivani poziv

Nije prošao ni tjedan od te molitve, a već me nazvao nepoznat gospodin, koji se zanimao za Magdalenu Gornik. Zamolio me da mu pošaljem diplomski rad kako bi ga pročitao, ali ja sam se izgovorila, rekavši da će jednom izići knjiga o njoj. Upitao me može li mi u tome kako pomoći. Rekla sam mu da nemam novca za izdavanje knjige.

Kad sam za nekoliko dana išla provjeriti svoj račun, na njemu je bio točno onaj iznos o kojem smo govorili. Za me je to bilo čudo!

Upitao me koliko novca trebam. Rekla sam mu iznos. Odgovorio mi je da je stvar sređena. Međutim nisam mu povjerovala. Kad sam za nekoliko dana išla provjeriti svoj račun, na njemu je bio točno onaj iznos o kojem smo govorili. Za me je to bilo čudo! Tomu donatoru na sličan se način pridružilo još 140 drugih i zato je knjiga mogla biti tiskana ovako opsežna. Aleluja!

Iz knjige „Magdalena Gornik“ autorice Martine Kraljič. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje.

Knjigu, po akcijskoj cijeni od 56 kuna, možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh