Svjedočanstva

OZDRAVLJATI BOLESNE

SVJEDOČANSTVO Jednostavna, ‘slijepa’ vjera, može postići mnogo! „Ako se samo dotaknem skuta tvoje odjeće, znam da ću ozdraviti“

SVJEDOČANSTVO Jednostavna, „slijepa“ vjera, može postići mnogo!

Foto: Pixabay

 

Na kraju bogoslužja, u ruke mi je došla ceduljica na kojoj je pisalo: „U našoj se zajednici nalazi veoma bolesna žena. Ona te moli da svratiš do nje kad budeš išla kući“. Kad sam ušla u tu kuću, zatekla sam ženu kako leži na podu, na običnoj prostirci.

Znala sam da Bog ozdravlja, ali nisam bila sigurna kako. Nisam imala nikakve snage, ali i jednostavna, „slijepa“ vjera, može postići mnogo!

U to vrijeme nisam znala mnogo o ozdravljanju. Znala sam da Bog ozdravlja, ali nisam bila sigurna kako. Nisam imala nikakve snage, ali i jednostavna, „slijepa“ vjera, može postići mnogo!

Kad sam ušla, žena mi je rekla: „Bi li učinila samo jednu stvar za mene?“

Odgovorila sam joj: „Svakako, učinit ću što god mi kažeš.“

Nastavila je: „Hoćeš li stati ovdje?“ Glas joj je bio vrlo slab, i počela se je pomicati po ležaju, sve dok nije došla do ruba madraca na kojem je ležala. Tada mi reče: „Hoćeš li doći sasvim blizu?“

Rekla sam: „Naravno“. Nije me ni upitala da se pomolim za nju.

Iznova je rekla: „Dođi još malo bliže“.

„Ako se samo dotaknem skuta tvoje odjeće, znam da ću ozdraviti“

Još sam se malo približila, ali nisam shvaćala što je kanila time. Odjednom je podigla svoj pogled prema meni, a u očima joj bijaše najljepša vjera koju sam ikada vidjela u odrasle osobe. Tada reče: „Ako se samo dotaknem skuta tvoje odjeće, znam da ću ozdraviti“.

Pogledala sam haljinu koju sam imala i pomislila: „Ova mi haljina ne izgleda ništa naročito“. Nije, barem meni, izgledala nimalo pomazano. Ali ova se žena osjećala jednako kao žena opisana u Bibliji.

Ispružila je ruku, dotakla se haljine koju sam nosila, i istog je trenutka potpuno ozdravila Božjom snagom!

To se dogodilo prije četrnaest godina. Posljednji put kad sam ju srela na Floridi, nisam primijetila nikakve znakove vraćanja onog užasnog raka, od kojega je gubila krv i približavala se smrti. Danas je zdrava i aktivna žena.

„Samo se dotakni skuta Francesine haljine“

Bog je ulio vjeru u tu ženu, i ta joj je vjera rekla: „Samo se dotakni skuta Francesine haljine“. Nije me čak molila ni da se dotakne mog tijela. Lakše se mogla dotaći noge nego odjeće, ali na neki način, njezina je vjera bila u tome da se dotakne odjeće.

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800px

Iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter.  Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Knjigu po sniženoj cijeni od 72 umjesto 80 kuna možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh