Svjedočanstva

NIKOLA ŠKRINJARIĆ

SVJEDOČANSTVO JEDNOG OD NAJPOZNATIJIH BIOENERGETIČARA Bila je to đavolska prevara. Zbog mene su ljudi automatski dolazili pod prokletstvo! Kada je prestao s bioenergijom osjećao je strašan pritisak okoline, bivših "pacijenata", pao je, ponovno počeo s praksom, ali kad je konačno rekao NE, došao je Bog i otkrio svu bijedu...

Foto: Screenshot


Bio je jedan od najpoznatijih bioenergetičara u bivšoj Jugoslaviji. Čovjek koji je pregledao i liječio više od 40.000 ljudi. Uživao je veliki ugled i povjerenje, pa čak i među liječnicima. Unatoč uspjesima, slavi i novcu koji je imao, Nikola nije mogao uživati u svemu tome. Svaku večer, kad bi ostao sam osjećao je nemir, kao da nešto nije u redu. Što nije u redu?

Put ka obraćenju krenuo je s jednim evangelizacijskim susretom u katoličkoj crkvi. Svećenik je održao propovjed, a on se osjećao kao da govori baš njemu. Nikola Škrinjarić poslušao je savjet svećenika i rekao: Isuse, evo ti moj život!

Što se dogodilo, pogledajte u video svjedočanstvu:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh