Svjedočanstva

BOŽJA MILOST

Svjedočanstvo jedne bake: „Bog uslišava molitve!“ Iako je porod prošao bez ikakvih komplikacija, njezinu je unuku ubrzo otkrivena srčana mana i trebao je biti podvrgnut kompliciranoj operaciji... Počeli su intenzivno moliti – obitelj i prijatelji, Kristofori i polaznici „Škole molitve“…

Svjedočanstvo jedne bake: „Bog uslišava molitve!“

Foto: Shutterstock

 

Svaki smo dan sa strepnjom očekivali rođenje našeg drugog unuka. Termin je prošao za nekoliko dana i 22. veljače 2017. u četiri sata ujutro rodio se Marko! Velik dečko: 4,5 kilograma, dug 56 centimetara. Sve je prošlo kako treba. Doma smo svi slavili i bili jako sretni i veseli. Ali navečer me je kći nazvala, uplakana, i rekla: „Dijete nije dobro, nešto nije u redu, mora hitno za Zagreb…“

„O, Bože moj, dragi, što se sad opet događa?!“ u glavi mi je bilo stotinu pitanja. Proveli smo mučnu noć: neizvjesnost, tugu, neizdrživu bol koja tišti srce. Samo sam molila: „Bože, čuvaj ga; čuvaj ga, mili i dragi, Bože moj“. Drugi dan postavili su dijagnozu: radi se o srčanoj mani; hitno je potrebna operacija. Odlučili su ga operirati u Zagrebu, a ne u inozemstvu, kako je bio prvotni plan.

Počeli smo intenzivno moliti. Molili su Kristofori, naša grupa u „Školi molitve“, prijatelji i rodbina – svi smo bili povezani u skrušenoj i snažnoj molitvi.

Marka su operirali na Pepelnicu, 1. ožujka. Zahvat je trajao od 11:30 do 20:30 sati. Bili su to najduži sati u našim životima… Napeto smo očekivali vijesti. Osobno sam osjetila da mi snagu daje Majka Božja Fatimska, čiju sam sliku dobila prvog dana 2017. od Udruge „Vigilare“. U srce mi je ušao mir, Božji mir.

Kad je doktor izašao iz operacijske sale, jedva je hodao, izvršio je najtežu i najsloženiju operaciju srca malog djeteta koja je u Hrvatskoj ikad napravljena. Dragi Bog je djelovao preko njih i proslavio se preko dr. Đurića i dr. Beline. Hvala im od srca.

Sve se to događalo brzo kao u filmu, kao da smo sanjali. Naš je Marko postao pravi mali heroj, krenuo je u život s boli i patnjom, ali po Božjoj prevelikoj milosti, jako se je brzo oporavljao, tako da su se liječnici čudili. Iz bolnice je otpušten 14. ožujka. Jako lijepo napreduje, kao da nikad nije bio tako teško bolestan.

Hvala, Kristofori; hvala vama, polaznici „Škole molitve“! Hvala ti, Majko Božja Fatimska, naša zaštitnice i zagovornice! Hvala ti, Gospodine, što si uslišao naše molitve!

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh