Svjedočanstva

VJERA KOJA RASTE

SVJEDOČANSTVO Dulje sam vrijeme bio bolestan i nitko mi nije mogao pomoći. Tada sam doživio Isusa koji ozdravlja Naš Gospodin Isus je živ i nastavlja svoje djelo po onima koji su ispunjeni Njegovim Duhom!

Foto: Shutterstock

 

Taj je mladić skočio na moj krevet i zapovjedio zloduhu da me napusti. Vikao je: „Izađi, đavle! U ime Isusovo, zapovijedam ti da izađeš!“

Jedno sam dulje vrijeme bio toliko bolestan da mi nitko nije mogao pomoći. Moja supruga je već očekivala da ću svaki čas umrijeti. Nije mi bilo pomoći. Tada sam osobno doživio Isusa koji ozdravlja. Šest mjeseci sam trpio bolove uslijed upale crvuljka slijepoga crijeva, s time da je bol tek na trenutke jenjavala. Krenuo sam u crkvu u kojoj sam služio kao pastor i gdje sam se toga dana trpeći teške bolove srušio na pod. Odnijeli su me u moj dom i smjestili u postelju. Cijelu sam noć proveo moleći za oslobođenje, ali moje se stanje nije promijenilo. Moja supruga je bila uvjerena da sam na samrti te je pozvala liječnika. Pregledavši me, liječnik je ustanovio da je šestomjesečna upala crvuljka toliko izmorila moje tijelo da je već prekasno za operaciju. Čuvši to, mojoj supruzi se slomilo srce.

Kada je liječnik otišao, netko je pokucao na vrata. Bili su to jedan mladić i jedna starija gospođa. Znao sam da je ona žena istinske molitve. Nakon što su se popeli na kat i ušli u moju sobu, taj je mladić skočio na moj krevet i zapovjedio zloduhu da me napusti. Vikao je: „Izađi, đavle! U ime Isusovo, zapovijedam ti da izađeš!“ Nije bilo vremena za raspravu u kojoj bih mu rekao da ne mislim da je ovdje riječ o đavlu. Međutim, đavao je izašao u ime Isusovo, a ja sam u tom trenutku ozdravio.

Otada mi je Gospodin u mnogim dijelovima svijeta davao povlasticu molitve za ljude koji trpe bolove od upale crvuljka slijepoga crijeva

Ustao sam, odjenuo se i sišao u prizemlje. Budući da sam tada još uvijek radio kao vodoinstalater, upitao sam suprugu: „Je li me tko tražio? Sada sam dobro i odoh raditi.“ Rekla mi je gdje trebam obaviti popravak, a ja sam uzeo svoj alat i krenuo. Tek što sam izišao iz kuće, stigao je liječnik koji je odloživši svoj šešir u hodniku odmah pošao prema mojoj sobi na katu. Ali bolesnik nije bio ondje. „Gdje je gospodin Wigglesworth?“ upitao je. „Otišao je raditi, doktore“, odgovorila je moja supruga. „Više ga nećete vidjeti živa“, reče liječnik, „donijet će vam ga natrag kao truplo.“ Evo, i dan-danas to je truplo živo.

Otada mi je Gospodin u mnogim dijelovima svijeta davao povlasticu molitve za ljude koji trpe bolove od upale crvuljka slijepoga crijeva. Vidio sam mnoge koji već nakon petnaest minuta molitve ustaju izliječeni. Živi Krist želi dotaknuti ljude u svim situacijama.

Naš Gospodin Isus je živ i nastavlja svoje djelo po onima koji su ispunjeni Njegovim Duhom

Kristovo djelo nije završeno na križu. Stoga u Djelima apostolskim i poslanicama nalazimo izvješća o onome što je On nastavio činiti i naučavati po onima u kojima se nastanio. Naš Gospodin Isus je živ i nastavlja svoje djelo po onima koji su ispunjeni Njegovim Duhom. On i dalje liječi slomljena srca i izbavlja sužnje po onima kojima je dao svoga Duha.

 

O važnosti molitve za ozdravljenje i iscjeljenje možete čitati u knjizi „Umalo ugašena milost“ katoličkog teologa Francisa MacNutta.

Ulomak iz knjige „Vjera koja raste“ autora Smitha Wiggleswortha. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh