Razno

MILJENICIMA SVOJIM ON U SNU DAJE

SVJEDOČANSTVO ČITATELJICE Kako je Gospodin u snu donio svoj blagoslov i potaknuo na obiteljsku molitvu Ovaj san motivirao je njezinog šogora, „čovjeka koji nikada nije bio od molitve”, na obiteljsku molitvu

Foto: Pixabay

 

„Meni je ovo zaista poticajno i motiviralo me na odluku za obiteljsku molitvu”. To mi je napisao šogor. On nije nikada bio tip od molitve. Domovinski je branitelj, bio je na najgorim položajima i Božjim je čudom došao kući živ i zdrav.

Nedavno se obratio, iako niti ne shvaća da je u toj milosti. Jako mi je zanimljivo da mu Bog uvijek progovori kroz snove.

Mislim da je ovaj san jako poticajan za sve nas. Mislim da nam govori kako nakon molitve Bog dolazi k nama da nam donese ono što On jest i što nam ima za dati. Pa tko ne bi primio takvog „Gosta“?

San

„Slušaj san…

Bili smo malo zapostavili molitvu krunice, zajedno, onako obiteljski. Pa smo počeli prije dva dana. Arsenal je na stolu: Isus, Gospa, posvećena svijeća i sveta vodica; najjače što imam u kući. Molimo i zahvaljujemo na svemu; molimo navečer jer jedino se tada možemo svi zajedno skupiti. Odem spavati i eto sna…

Noć je. Spavamo. Odjednom zvona zazvone toliko jako da me bude. Ja slušam i shvatim da su to zvona kojima djeca zvone kad se idu posvećivati kuće, zvona koja najavljuju da je svećenik tu. Razmišljam: ‘Šta će sad tu u ovo doba?’ Skočim, otvorim vrata, djeca vesela; svećenik kaže: ‘Mir kući ovoj’. Ja ih u nevjerici puštam unutra. Tu je san prestao.“

Bogu hvala!

Za Book.hr posvjedočila čitateljica (puni podatci poznati uredništvu)

Kako razumijeti jezik kojim nam Bog progovara noću možete čitati u knjizi „Čuti Boga u snovima”. Knjigu, elektroničkom izdanju, možete kupiti ovdje.

knjiga Čuti Boga u snovima

knjiga Čuti Boga u snovima

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh