Svjedočanstva

'JA ZNAM I OSJEĆAM: DOŽIVJELA SAM ČUDO'

SVJEDOČANSTVO ČITATELJICE Anđeo čuvar otključao mi je auto Naša čitateljica Brankica podijelila je s nama svjedočanstvo kako joj je pomogao njezin anđeo čuvar, a kojeg je počela zazivati potaknuta dječjom knjižicom „Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje? (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)”

Foto: Pixabay

…obećala sam samoj sebi da ću ovo staviti na papir, zapisati, svjedočiti o tome, pa ako će netko vjerovati ili ne – to je na svakome da odluči. Ja znam i osjećam – doživjela sam čudo, anđeo čuvar pomogao mi je otključati vrata od auta

Došla sam jedan dan rano na posao, i ostavila auto na parkiralištu, Kao i uvijek. To je bio dan kada inače radim duže i vraćala sam se kući u sumrak.

Pokušala sam s daljinskim otključati auto – uopće nije reagirao. Pokušala sam nekoliko puta – ništa. Probala sam ručno otvoriti vrata – naravno, nije išlo, auto je bio zaključan. Zanimljivo, probala sam otključati auto ključem u bravu –
ne ide. Nekoliko puta – ništa! Obišla sam sva vrata i pokušavala primiti za kvaku, uzaludno pritiskala daljinski – ništa nije pomoglo.
Nijedna vrata nisu reagirala. Postalo mi je jasno da sam ujutro ostavila svjetla upaljena i da je do kasnog poslijepodneva auto ostao potpuno bez struje, čak, eto, nije ostalo ni da se upale senzori kod otključavanja.

To mi se nikada do sada nij dogodilo i nisam znala što bih. Razmišljala sam o opcijama… Znam da treba napuniti akumulator, ali radim vrlo daleko od kuće… Mogu jedino pozvati nekoga da provali bravu i na silu otvori automobil.
Obuzeo me očaj, panika. A onda sam se sjetila anđela čuvara…

Zavapila sam u sebi: ajde, molim te pomozi mi sad, molim te otvori mi vrata! Znam da možeš, pomozi mi molim te… I čim sam to rekla, još jednom sam primila za kvaku na vozačkim vratima, a da uopće nisam ni stisnula daljinski… i vrata su se jednostavno otvorila!!!

To je i mene toliko iznenadilo da sam nekoliko trenutaka ostala na mjestu, ni sama ne vjerujući… Hvala ti anđele čuvaru, hvala ti majstore, pravi si.. Hvala ti…

Znaš onaj osjećaj… šok, nevjerica, olakšanje.. Smijala sam se u sebi, ali duboko svjesna: vauu, ovo je
čudo doslovno pred mojim očima!

Poslije toga, naravno, pozvala sam pomoć i napunili su mi akumulator, da se mogu vratiti doma. Ali obećala sam samoj sebi da ću ovo staviti na papir, zapisati, svjedočiti o tome, pa ako će netko vjerovati ili ne – to je na svakome da odluči. Ja znam i osjećam – doživjela sam čudo, anđeo čuvar pomogao mi je otključati vrata od auta. Hvala mu, i dragom Bogu veliko hvala!

„Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje? (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)”, autora Nevena Drozdeka

Više o knjizi pročitaj ovdje, a kupiti ju možeš ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh