Vijesti

SVETI OTAC U KOLUMBIJI // [VIDEO] Pogledajte redovnicu koja ‘repa’ za papu Franju! Sestra Maria Valentina sama je napisala tekst za pjesmu koju će izvesti pred Papom, a takvu glazbu, tvrdi, voli od malena.

Maria Valentina časna je sestra koja kroz popularnu ‘rap-glazbu’ slavi Gospodina.

Maria Valentina uistinu je posebna časna sestra. Živi u Kolumbiji i spremna je za dolazak pape Franje, koji danas stiže u tu zemlju. Dok časne sestre uglavnom pjevaju crkvene pjesme, Maria je ljubiteljica ‘rap-glazbe’ i zato će ‘repati’ i za papu Franju, prenosi Dnevnik.hr.

Maria Valentina sama je napisala tekst za pjesmu koju će izvesti pred Papom, a takvu glazbu, tvrdi, voli od malena.

„Riječi lakše ostanu u glavi, a kada sadrži istinu kao što je ona o Kristu, onda je to mnogo snažnije“, rekla je Maria Valentina koja pripada redu Euharistijskih komunikatora nebeskog Oca.

„Radimo ono što na što nas je Papa pozvao – zabavljamo se, zajednica smo, dodirujemo siromašne i skromni smo. A koji je bolji način za to od glazbe?“, rekla je časna sestra koja svoje pjesme i vjeru širi putem Interneta i radija.

„Kolumbija vas čeka otvorenih ruku“, prenosi nam u ‘rap-dobrodošlici’ sestra Maria Valentina.  „Radosno vam svi jednim glasom kažemo: Blagoslovljen budi Bog, koji vas je u svojoj mudrosti doveo u našu zemlju da Ga slijedimo zajedno“.

Poslušajte kako zvuči službena pjesma povodom dolaska pape Franje u izvedbi časne sestre Marie Valentine.

Izvor:  Medjugorje-info.com

Priredila: Gabriela Jurković (Book.hr)

Najčitanije

Na vrh