Svjedočanstva

ČUDO

VIDEO Svećenik svjedoči: U Lurdu sam ozdravio od tumora na mozgu Dijagnozu je dobio 11. veljače, na blagdan Gospe Lurdske, 2020. godine. Podvrgnuo se operaciji i liječenju, ali nedugo prije odlaska u Lurd, tumor se vratio te je pronađen još jedan na hipofizi...

Foto: Screenshot, YouTube

 

Otac John Hollowell iz nadbiskupije Indianapolisa objavio je 30. siječnja da je izliječen od tumora na mozgu tijekom posjeta Svetištu Gospe Lurdske u Francuskoj.

Prvi put mu je dijagnosticiran tumor na mozgu početkom 2020. godine. Svu svoju patnju odlučio je priniti za žrtve zlostavljanja od strane svećenika.

Na svom YouTube kanalu vlč. Hollowell iznio je kratku povijest i providonosnu prirodu svoje dijagnoze i iscjeljenja:

Dijagnozu je dobio 11. veljače na blagdan Gospe Lurdske, 2020. godine, u klinici Mayo.

„Saznao sam da imam tumor na mozgu gore u klinici Mayo 11. veljače, na blagdan Gospe Lurdske. Te iste večeri služio sam Svetu misu u kapelici Gospe Lurdske.”

Fr. Hollowell zatim objašnjava povijest klinike Mayo, koja je započela nakon nadnaravne vizije franjevačke opatice.

„Opatica je imala viziju bolnice i Isus joj je rekao da ode u grad i pronađe dr. Mayo. Tako je i učinila, i tako je klinika Mayo započela”, rekao je svećenik. „Časne sestre bile su prve medicinske sestre u bolnici. Klinika se nalazi u istoj zgradi kao i kapela Gospe Lurdske.”

Pomirio se sa smrću i prepustio Božjoj volji

Svećenik je potom bio podvrgnut operaciji i liječenju, no nedugo prije odlaska u Lurd tumor mu se vratio. Međutim, kako je kazao, „pomirio se sa smrću i prepustio Božjoj volji”.

„Magnetska rezonanca mozga je pokazala da tumor ponovno raste. U stvari, otkrila je tumor i na mojoj hipofizi. Bio sam spreman umrijeti… Bio sam spreman žrtvovati se za žrtve zlostavljanja od strane katoličkih svećenika.

„Ipak, pomislio sam: ‘ako odem u Lurd i izliječim se, to svjedočanstvo bi snažno utjecalo na prijatelje i članove obitelji koji su otpali od vjere’. Pa sam otišao i vratio se  – zdrav, izliječen”, posvjedočio je.

U nastavku poslušajte njegovo svjedočanstvo u cijelosti:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh