Aktualnosti

BOG

Sve što želim je… Znaš li tako gledati život da u najtežim trenutcima koji nam se čine kao smrtna opasnost vidiš Lice Boga koji nam donosi Spasenje?

Na koga Isus obraća pažnju? Svakako na one koji su bili izmoreni životom. „A kad je vidio mnoštvo naroda, sažali se nad njim, jer su bili kao ovce bez pastira, izmučeni i satrveni“ (Mt 9,36). Razmisli – što te najviše približilo Bogu? Sjeti se svojih najdubljih, žarkih molitava! Sjeti se poslije kojih iskustava se nešto stvarno potreslo, zadrhtalo u tvome životu? Možda poslije onih koja su bila nalik stvarnom potresu zemlje? Čine li doživljaji nalik umiranju da se vraćaš životu?

Sve je to samo zato da bismo mogli vidjeti tko je Bog, da je On jedini Spasitelj! Tako, zahvaljujući upravo smrtnim neprijateljima može u nama doći do duhovne promjene.

 

mv; Book.hr

 

 

Zašto Bog dopušta patnju knjiga

 

Iz knjige „Zašto Bog dopušta patnju knjiga“ autora p. Augustyna Pelanowskog.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

 

 

 

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh