Roditelji i djeca

OSLOBOĐENI

Sve ono čega se oslobodite utjecat će na život vaše odrasle djece Kada se bilo čega oslobodite, nešto se lomi u duhovnome području, a to se može veoma snažno odraziti i na tjelesnome području. Primjerice, oslobodi li se roditelj po sili Duha Svetoga od alkoholizma, to će uvelike utjecati na sposobnost odrasloga djeteta u borbi s istim problemom

Sve ono čega se oslobodite utjecat će na život vaše odrasle djece

Foto: Pixabay

 

Jedna od najvećih stvari koju možemo učiniti za svoju odraslu djecu jest da sami budemo oslobođeni. To je dio duhovnoga naslijeđa što im ga ostavljamo. Gledala sam u životu kako i djeca pravednikâ i djeca nepravednikâ, rastu do odrasle dobi. Vidjela sam kako djeca vjernikâ, koji žive po Božjim zakonima, uživaju vidljive blagoslove, čega nije bilo kod djece nevjernikâ. Postoji u djece pravednikâ nešto u značaju, dubini, zaštiti, bogatstvu duše, ispunjenosti i osjećaju da život ide ispravnim tijekom.

Pravednici ste jer u sebi nosite Isusa. Isus je u Vama od onoga trenutka kada Ga pozovete u svoje srce – ili Mu se vratite nakon što ste se na neko vrijeme bili odmetnuli

Primijetite, molim, da nisam napisala u djece savršenih. Niti u djece roditeljâ koji nikada nisu pogriješili. Niti u djece roditeljâ koji su od samoga početka znali točno što činiti. Napisala sam u djece pravednikâ. Pravednici ste jer u sebi nosite Isusa. Isus je u Vama od onoga trenutka kada Ga pozovete u svoje srce – ili Mu se vratite nakon što ste se na neko vrijeme bili odmetnuli.

Sve ono čega se oslobodite, utjecat će na život Vaše odrasle djece

Blagoslovi pravedna života – života življena prema Božjim zakonima – mogu danas poteći u živote Vaše odrasle djece. To vrijedi još i više, oslobodite li se svega što u Vama priječi protok Duha Svetoga. Sve ono čega se oslobodite, utjecat će na život Vaše odrasle djece. Iako se ona možda neće osloboditi istovremeno kada i Vi, Vaša će im sloboda olakšati pronalaženje vlastite slobode jer će uvidjeti kako je to moguće i povjerovati. Jednako tako, kada se bilo čega oslobodite, nešto se lomi u duhovnome području, a to se može veoma snažno odraziti i na tjelesnome području. Primjerice, oslobodi li se roditelj po sili Duha Svetoga od alkoholizma, to će uvelike utjecati na sposobnost odrasloga djeteta u borbi s istim problemom.

Iz knjige „Kako moliti za svoju odraslu djecu“ autorice Stormie Omartian. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh