Najave

9. I 10. SVIBNJA U ZAGREBU

NAJAVLJUJEMO Susret hrvatske katoličke mladeži

Foto: Facebook

 

Počele su prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži, koji se održava u Zagrebu 9. i 10. svibnja.

Mladi će se po jedanaesti put okupiti na nacionalnom susretu kojem je glavno geslo „Što god vam rekne, učinite!“

Na susretu je ponuđeno deset kateheza u kojima je objedinjeno glavno geslo susreta. Ovom se tematikom žele potaknuti mladi da se bolje zauzmu za sebe u društvu i pokušaju u njemu djelovati.

U subotu će se Kateheze održavati u 15-ak župa Zagrebačke nadbiskupije, a u poslijepodnevnim satima program će biti organiziran u centru grada. U nedjelju će se središnje misno slavlje održati na Trgu bana Josipa Jelačića.

Prijave za susret počele su 15. siječnja i trajat će do 15. ožujka. Mladi se mogu prijaviti svojim župnicima.

Kotizacija za SHKM iznosi 30 kuna, a ona uključuje majicu susreta, akreditaciju i ostale materijale.

Važno je napomenuti da se i mladi iz Zagrebačke nadbiskupije, kao domaćini, također moraju prijaviti za sudjelovanje na SHKM-u kako bi dobili majice i akreditacije.

Zagrebačka nadbiskupija poziva sve zainteresirane obitelji koje se žele uključiti u organizaciju Susreta, da prihvate mlade u svoje domove. Sve informacije zainteresirane obitelji mogu dobiti u župi, poslati upit na [email protected] ili na broj telefona 01/4894 866. Prijave za domaćinstva su otvorene do 31. siječnja 2020. godine.

Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh