Aktualnosti

28. RUJNA

Štovatelji Božjega milosrđa pozivaju: Prijavite svoje mjesto i pridružite se brojnim gradovima svijeta u molitvi krunice na ulicama! Ova inicijativa koja je 2008. pokrenuta u Poljskoj proširila se po cijelom svijetu. Održava se svake godine na dan beatifikacije Michała Sopoćka, ispovjednika sv. Faustine Kowalske, tajnice Božjega Milosrđa

Štovatelji Božjega milosrđa pozivaju na molitvu krunice na ulicama: Prijavite svoje mjesto!

Koordinacija štovatelja Božjega milosrđa i ove se godine pridružuje brojnim gradovima diljem svijeta u ostvarenju međunarodne molitvene inicijative Iskra Milosrđa, molitvi krunice Božjega milosrđa na ulicama gradova.

Molitva će se kao i prijašnjih godina održati 28. rujna 2019. u 15 sati, na dan beatifikacije o. Mihaela Sopoćka, ispovjednika sv. Faustine Kowalske.

Svi koji će toga dana organizirati molitvu na otvorenom neka se do nedjelje 8. rujna jave Koordinaciji

Ovim putem pozivaju se svi koji će toga dana organizirati molitvu na otvorenom u svojim gradovima, mjestima i selima da se do nedjelje 8. rujna jave Koordinaciji štovatelja Božjega milosrđa ([email protected]) s informacijom o mjestu održavanja. Koordinacija će vijest proslijediti pokretačima inicijative u Poljskoj, medijima i svima zainteresiranima.

 

Opširnije o Inicijativi na: www.bozjemilosrdje.net a više o Božjem milosrđu možete čitati u knjizi „Svaka je duša poseban svijet“ autora Jana Grzegorczyka.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh