Obitelj

MATERIJALNA DOBRA

Što znači biti zadovoljan Spoznaja da biti zadovoljan ne znači ljenčariti i ništa ne mijenjati, učinila me zbilja sretnom

Što znači biti zadovoljan?

Foto: Unsplash,  Brooke Cagle 

 

Što znači biti zadovoljan? Smatramo da to znači „željeti ono što imamo, a ne imati ono što želimo“. Ovim poticajem da postanete svjesni svog trenutnog financijskog stanja, ne želimo reći kako bi muž i žena trebali odustati od svojih ambicija i više nikada ne raditi.

„Novac ne raste na drvetu. Moraš pretražiti grmove da bi došao do njega!“

Neki je čovjek rekao: „Novac ne raste na drvetu. Moraš pretražiti grmove da bi došao do njega!“ Mudre izreke 6,1 jedan su od mnogih biblijskih mjestâ koja upozoravaju lijene osobe: Još malo odspavaj, još malo odrijemaj, još malo podvij ruke za počinak i doći će tvoje siromaštvo kao skitač i tvoja oskudica kao oružanik.

Spoznaja da biti zadovoljan ne znači ljenčariti i ništa ne mijenjati, učinila me zbilja sretnom

Annie: Ako riječi Svetog pisma o lijenosti shvatimo ozbiljno te se primimo posla, mogli bismo zaraditi snažnu bol u mišićima. Na primjer, voljela sam svaku kuću u kojoj smo živjeli i, bez obzira na nedostatke, trudila sam se učiniti ih lijepim obiteljskim domom. Spoznaja da biti zadovoljan ne znači ljenčariti i ništa ne mijenjati, učinila me zbilja sretnom.

Vruće teme; Prvo izdanje; Autori: Steve i Annie Chapman; što supruznici ne govore jedno drugome; Izdavač: Figulus

Cijeli tekst pronađite u knjizi „Vruće teme“ autorâ Stevea i Annie Chapman. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

KNJIGA JE NA RASPRODAJI! Kupiti ju možete za samo 45 kuna ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh